Votezi PSD=Votezi Clanul Grosu. Tu ce alegi?

  • Clanul Grosu, adevăraţii conducători ai Tecuciului şi ai organizaţiei locale a PSD, aşteaptă cu emoţie rezultatele alegerilor europarlamentare.
  • Votul dat de tecuceni luna aceasta, pe 26 mai, ar putea să îi valideze în continuare pe cei din Clanul Grosu ca şi „stăpâni ai oraşului”.
  • Situaţia e simplă: Dacă Votezi PSD=Votezi Clanul Grosu!

Adevăratul răspuns pe care trebuie să îl dea tecucenii pe 26 mai este dacă vor să mai fie conduşi în continuare de membrii Clanului Grosu sau vor să îşi recupereze oraşul din mâinile interlopilor. E clar ca bună ziua: Dacă Votezi PSD, de fapt, vei alege Clanul Grosu! Dacă stai acasă, tot Clanul Grosu câştigă. Dacă vii şi votezi altă variantă, le dai un şut în cur interlopilor şi golanilor!

S-a descoperit reţeta de a scăpa de FALIMENT

Două sunt cauzele majore pentru care Tecuciul a fost predat de PSD celor din Clanul Grosu:

  1. Starea de FALIMENT a preşedintelui PSD Tecuci, senatorul Daniel Butunoi, aflat cu firmele în stare de insolvenţă şi executat silit de băncile pe care le-a ţepuit de-a lungul anilor, şi
  2. Alegerea ca primar al oraşului a unui agent de asigurări ratat şi eşuat, dat afară de la Asirom, Pămpălău Hurdubae.

Hurdubae este consiliat de Grosu

Disperarea celor două personaje politice de a îşi rezolva problema FALIMENTULUI personal şi-a căutat rezolvarea prin „apelarea la abilităţile în domeniul managementului financiar” a celor din Clanul Grosu. Aşa se face că Grosu Constantin este angajat la Primăria Tecuci pe post de consilier personal al primarului, iar fiul acestuia primeşte, pe rând, directoratul de la Piaţa din Tecuci, Cimitir, Spaţii verzi, Ecarisaj, Amenajarea Parcurilor, etc

De aici începe o frumoasă şi eficientă poveste despre circuitul banilor publici în natură…. În natură, în sacoşe, în conturi, în buzunare.

Minunile financiare au făcut ca senatorul să-şi scoată casa de sub sechestru, iar Pămpălăul să-şi cumpere o maşină de teren şi să se laude cu o vilă nouă.

Până te vei hotărâ să votezi ca să scapi oraşul de sub conducerea interlopilor şi a golanilor, te invităm să dai CLICK pe imaginile de mai jos şi să afli amănunte despre cârdăşiile dintre politicieni şi Clanul Grosu!

 

Poate vrei să citeşti şi...