STOP ŞMECHERIEI!… Ne-am prins, domnule Ţuchel!

  • Tecucenii încep să se întrebe despre modul straniu în care Gerhardt Ţuchel a ajuns primar la Tecuci.
  • Unii spun că prin impostură, minţindu-i pe tecuceni, alţii susţin că voturile PSD-iştilor l-a căţărat în funcţia de primar.
  • Eduard Finkelstain despre Ţuchel: „nu se pricepe să administreze oraşul; confundă comuna Ţepu cu Tecuciul”.

tecuci tuchel tecuceanul 1

Cu ocazia alegerilor europarlamentare liberalii conduşi de Gerhardt Ţuchel abia au reuşit să obţină 3000 de voturi. Un scor DEZASTRUOS dacă avem în vedere faptul că în 2012 Gerhardt Ţuchel a ieşit primar cu 12.000 de voturi.

Rezultatul de doar 3000 de voturi este şi mai RUŞINOS dacă luăm în calcul anvergura maşinăriei PNL existentă în prezent la Tecuci. Este ştiut faptul că în 2012 liberalii de la Tecuci nu aveau nici un om angajat în aparatul de stat, iar în 2014, la numai doi ani de guvernare ţuchelistă,  primarul Ţuchel are deja „unşi” peste 1000 de liberali în posturi şi funcţii publice.

 „Dacă era neamţ adevărat, preda lucrările la timp

Fostul primar al Tecuciului Eduard Finkelstain a fost tot timpul de părere că Gerhardt Ţuchel este un administrator nepriceput. Afirmaţiile acestuia sunt în prezent argumentate de ineficienţa cu care Ţuchel încearcă să implementeze cele patru mari proiecte cu fonduri europene nerambursabile câştigate şi lăsate moştenire de către Finkelştain.

 1. PLANUL INTEGRAT DE DEZVOLTARE URBANĂ – 182 miliarde lei vechi; trebuia finalizat în martie 2014

Acesta prevede reabilitarea, modernizarea şi extinderea străzilor, spaţiilor interblocuri, trotuarelor, scuarurilor, zonelor pietonale si parcările din Cartierul Zona Industrială, strada 1 Decembrie 1918, Aleea teilor, Strada Bradului, Strada Alexandru Lăpuşneanu, Aleea Căpitan Gheorghe Decuseară.

 2. CONSOLIDARE şi RESTAURARE MUZEU TECUCI178 miliarde lei vechi;  trebuia finalizat pe 31 decembrie 2013

 3. PARCUL DENDROLOGIC TECUCI – 92 de miliarde de lei vechi; trebuia finalizat pe 16 noiembrie 2013.

4. Totodată, liberalul Gerhardt Ţuchel încearcă “să confişte” şi cea mai mare investiţie care se derulează în prezent în Tecuci. Este vorba despre un proiect de 10 milioane de euro ce are ca obiectiv INTRODUCEREA ÎN DSCF9684CARTIERELE ORAŞULUI DE REŢELE DE APĂ POTABILĂ ŞI REŢELE DE CANALIZARE. Investiţia a fost finanţată prin Fondul de Coeziune, respectiv prin Programul Operaţional de Mediu şi are ca beneficiar operatorul regional SC Apă Canal SA Galaţi.

Deşi proiectul a fost câştigat de către administraţia Finkelstain, în prezent Gerhardt Ţuchel încearcă cu neruşinare să-şi treacă această realizare în dreptul său. În realitate, de când este primar al Tecuciului, “performantul” Ţuchel nu a depus nici un proiect spre finanţare.descărcare

Poate vrei să citeşti şi...