Pierde alegerile. Fiindcă nu a putut să îi învingă pe ziariştii din presa liberă, Răul de la Ţepu este în pragul demenţei şi a disperării.

slide nebunul copy

  • Primarul Tecuciului, Ţuchel Daniel, demonstrează că rămâne cel mai interesant specimen psihiatric şi antidemocratic. Nu se dă în lături de la nimic: gesturi vulgare, limbaj trivial, ameninţări, agresiuni, filaje, culminând cu bătăi crunte cu biciul şi bâte aplicate contestatarilor.
  • Una dintre fixaţii este distrugerea oricărei forme de presă locală şi înlocuirea acesteia cu „presa ţuchelistă”, limitând astfel posibilitatea tecucenilor de a se informa corect din mai multe surse independente.
  • Este boala şi visul dictatorilor, a celor care îşi dezvoltă şi îşi întreţin obsesiv cultul personalităţii.

Încă din primele zile de mandat, Ţuchel Daniel a pus Poliţia Locală să interzică şi să blocheze accesul ziariştilor la Şedinţele de Consiliu Local, care sunt publice. Abuzurile şi hărţuirea ziariştilor din Tecuci au luat forme demente, incluzând metode de filaj, ameninţări, urmărire a vieţii private a ziariştilor (cu publicarea unor fotografii din viaţa privată), culminând cu publicaţii scabroase, asumate şi distribuite în Tecuci de primarul Ţuchel Daniel şi deputaţii liberali Victor Paul Dobre şi Mircea Toader.

Parvenitul de la Ţepu este şi autorul moral al mai multor bloguri şi site-uri locale unde, cu obstinaţie, sunt înjuraţi ziariştii sau adversarii politici. Întreaga acţiune paranoidă este comandată de primar şi pusă în practică de angajaţi ai Primăriei Tecuci, Casa de Cultură Tecuci, angajaţi de la Ţepu, sau de membri PNL subordonaţi lui Ţuchel.vffPentru a-şi alimenta şi întreţine cultul personalităţii Ţuchel a ordonat înfiinţarea ziarului Tecuceanul, pe bani publici, scris la ordinul său de slugi din Primăria Tecuci, fiindu-i alocat în buget, anual, aproximativ 20 miliarde lei.

Dictatorul a vrut să dispună de Radio!

tecubceanul tecuci serban tuchi

Cristi Şerban şi Ţuchel Daniel cu ochii pe terenurile din Tecuci

Delirul de grandoare şi megalomanie trebuia amplificat şi cu un post de Radio. Pentru asta, Cristi Şerban, partenerul de concedii al lui Ţuchel Daniel, a cerut licenţă de emisie la CNA, participând la licitaţie în data de 25 noiembrie 2013 cu o firmă înfiinţată cu doar 11 zile înainte, SC Pro Business Tec SRL. Cristi Şerban este directorul băncii Raiffeisen Tecuci, (unde, întâmplător sau nu, îşi au conturile Primăria Tecuci şi toate firmele înfiinţate de către aceasta), fiind numit de către primar, printre altele, preşedinte al Consiliului de Admistraţie al Spitalului Municipal Tecuci.

Licenţa de emisie a fost pierdută de Cristi Şerban în favoarea Radio ZU. Astfel, Ţuchel a trecut la planul B: a încercat să cumpere Radio Tecuci. Deoarece proprietarul postului de radio, Cristi Pohrib,  a refuzat vânzarea, Ţuchel a trecut la represalii, culminând cu închiderea abuzivă a postului de radio (abuz demonstrat printr-o hotărâre judecătorească) şi amendarea “nesupusului” de către Primăria Tecuci cu 100 milioane lei pentru “lipsă de autorizaţie de construcţie pentru o antenă de un metru înălţime”(Justiţia a anulat amenda într-un proces ulterior).

Daniel Ţuchel – un individ laş şi RĂU

Conducerea redacţiei favor.ro precizează că, aşa cum s-a putut observa de-a lungul timpului, toate articolele publicate pe site-ul nostru au fost însoţite de documente. De asemenea, precizăm că, deşi am făcut nenumărate solicitări, Primăria Tecuci a refuzat să organizeze vreodată vreo conferinţă de presă. Totodată, am depus la Primăria Tecuci numeroase cereri în vederea obţinerii de documente publice, toate vizând achiziţii, contracte şi cheltuieli publice. (de exemplu: banii cheltuiţi pe concertele simfonice, pe excursiile din Franţa, pe mesele festive, contractele cu Nelu Gălbenuş, cu firmele de la Ţepu, costurile cu Revelioanele şi alte zaiafeturi, etc). De fiecare dată primarul Ţuchel a preferat să încalce şi să sfideze legea, preferând ca Primăria să plătească despăgubiri în Justiţie.

De remarcat este faptul că niciodată primarul Daniel Ţuchel nu ne-a intentat vreun proces pentru dezvăluirile făcute. A preferat doar să stea ascuns în spatele unor bloguri şi să ne înjure, împreună cu toţi ţucheliştii lui, comandând în acelaşi timp campanii de denigrare, ameninţare sau de filaj.

Din galeria de comunişti scăpătaţi psihic, Ţuchel şi-a comandat cea mai mare poză de ziar. Uite o comparaţie!tecuci-tecuceanul-scanteia

Vezi câteva DOVEZI VIDEO despre ceea ce poate face Nebunul de la Ţepu
Poate vrei să citeşti şi...