Uite cine decide soarta tecucenilor! Hurdubae l-a numit consilier personal pe Constantin Grosu

  • Este oficial! Clanul Grosu a fost reinstalat la conducerea Tecuciului.
  • Primarul PSD, Cătălin Hurdubae, l-a numit pe C-tin Grosu consilier personal, acesta ocupând poziţia cea mai avansată în organigrama şi statul de plată al Primăriei Tecuci.
  • Grosu a fost timp de patru ani şi consilierul personal al primarului PNL Daniel-Gerhardt Ţuchel, sub conducerea celor doi Tecuciul înregistrând cea mai „pestriţă” perioadă din istoria sa. (vei galeria foto)

Senatorul FALIMENTAR a intrat în cârdăşie cu Clanurile interlope

senatorul Butunoi, consilierul Grosu şi exprimarul Ţuchel Gerhardt

Preşedintele PSD Tecuci, senatorul Daniel Butunoi, este la cheremul Clanului care a pus stăpânire pe oraş. Aflat în FALIMENT pe toate planurile, cu firmele în stare de insolvenţă şi executat de băncile pe care le-a ţepuit de-a lungul anilor, preşedintele PSD, Daniel Butunoi, a luat decizia în preajma localelor din 2016 să aprobe migraţia grupării Grosu (cu peste 300 de membri) de la PNL la PSD. Mai mult, lui C-tin Grosu i-a oferit şi candidatura pe listele Consiliul Judeţean Galaţi. După câştigarea alegerilor locale de către PSD, Grosu a fost „premiat” de către Butunoi şi primarul Hurdubae, primind controlul total asupra Pieţei din Tecuci. La pachet cu Piaţa, oamenilor lui Grosu li s-a oferit „imunitate”, fiind păstraţi în structurile publice parazitate încă din timpul administraţiei Ţuchel.

Mincinosul Hurdubae a negat orice legătură cu Grosu, până l-a numit consilier personal

Constantin Grosu, consilierul primarului Hurdubae

În timp ce Pămpălăul Hurdubae s-a desfătat pe la chermeze plătite din bani publici şi s-a ocupat cu  gâdilatul Vrăbiuţelor, adevăraţii conducători ai Tecuciului au fost membrii Clanului Grosu, condus de C-tin Grosu.

În prezent, „clanul de spartani”, (aşa cum le place să se autointituleze), a cerut PSD-ului să oficializeze faptul că sunt Şmecheri de Şmecheri în Tecuci. Prins în mrejele interlopilor, Marioneta Hurdubae l-a desemnat pe C-tin Grosu consilier personal, ajungând ca ditamai primarul să joace pe manelele ţiganilor: „Sunt nambăr oan, Barosan de Barosan!, ”.

Amănunte despre PERICOLUL ca Tecuciul să fie dat de PSD-Hurdubae pe mâna Clanului Grosu am scris în trecut şi puteţi citi dând CLICK AICI

 

Poate vrei să citeşti şi...