Tecucenilor li se face dreptate. Dictatura lui Ţuchel umilită şi silită să îngenuncheze

slide radio deschis tecuci tecuceanul

  • Radio Tecuci a câştigat procesul contra abuzurilor comise de gaşca lui Ţuchel, fiind repus în drepturi.
  • Ţucheliştii sunt obligaţi de Justiţie să redea tecucenilor dreptul la informare şi liberă exprimare.
radio deschis interior tecuci tecuceanul

Ţuchel, un primar parvenit care urăşte presa liberă

Hotărârea a fost dată de Judecătoria Tecuci în 12 august a.c. care a dispus „reintegrarea reclamantei (Radio Tecuci) în spaţiile închiriate conform contractului de închiriere nr. 563/25.06.2012, situate în Tecuci, str. 1 Decembrie 1918 nr.96 E Bloc C Turn, sc.2 ( 0,60 mp pe acoperişul imobilului şi 1 mp în incinta denumită „ casa liftului” ) şi în consecinţă obligă pe pârâtă să permită reclamantei accesul în spaţiile închiriate şi efectueze reconectarea la reţeaua de electricitate a aparaturii de emisie a reclamantei”.

Pohrib_Tuchel_Butunoi_2

Cristian Pohrib, directorul Radio Tecuci

 Scandalul legat de închiderea postului Radio Tecuci a izbucnit pe fondul disperării ţucheliştilor de a prelua pachetul majoritar al firmei posesoare de licenţă de emisie (SC FIX ZECE MEDIA SRL). Acest lucru a fost confirmat chiar de Ţuchel Gerhardt Daniel prin declaraţiile pe care le-a făcut în propriul ziar „Tecuceanul”, primarul făcând publice şi detalii economice despre implicarea de-a lungul timpului, a lui şi ale deputatului Mircea Toader, în Radio Tecuci.

 Directorul postului Radio Tecuci, Cristian Pohrib, anunţă că şi-a reluat emisia începând cu 14 august a.c. Totodată, mulţumeşte avocatului Bogdan Frîncu pentru spijin şi reprezentare juridică.

 Dă CLICK AICI şi citeşte povestea închiderii postului Radio Tecuci şi dezbaterea acestui caz la Antena3.

pohrib-nn tecuci deciyie tecuceanul

Poate vrei să citeşti şi...