„Pupat toţi Piaţa Endependenţei”

  •  V-aţi întrebat vreodată ce mai fac personajele în care v-aţi pus încrederea şi le-aţi votat în iunie 2016?
  • Ne-am întrebat noi pentru dumneavoastră şi iată ce am aflat. Fac „Bine, Mulţumesc! Ne mai vedem în 2020”.

Candidat PSD. Cătălin-Constantin Hurdubae 43,2%, 7700 voturi.

Hurdubae si Vrabiuta – Foto pamflet

Pămpălăul pofticios. A găsit un os de ros, plin de carne şi gustos. 

  • Este cel mai incompetent primar pe care l-a avut Tecuciul. A cheltuit tot bugetul Tecuciului pe 2016 şi 2017 şi nu poate să prezinte tecucenilor decât o realizare remarcabilă: şi-a luat o maşină de teren Skoda Kodiaq care valorează peste 35.000 de euro.
  • Dat afară de la Asirom împreună cu preferata sa Vrăbiuţa, Hurdubae a găsit pentru cei doi culcuş călduţ la Primăria Tecuci. Vrăbiuţa ciuguleşte cu succes din banii tecucenilor fiind angajată de Hurdubae la Primărie, iniţial la Compartimentul de Fonduri europene, apoi avansată drept şefă la Achiziţii publice. În acelaşi timp, firma Vrăbiuţei, SC Consul Asig HTP (la care a fost administrator şi asociat cu 50% Cătălin Hurdubae), a cunoscut în ultimul an succesul, fiind preferată în asigurările pentru parcul auto deţinut de Primăria Tecuci sau Compania de Utilităţi Publice.
  • A devenit protectorul fostului primar, interzicând accesul presei la contractele dubioase semnate de Ţuchel în mandatul trecut.
  • Este sfătuit şi condus de reprezentanţii Clanului Grosu, angajaţi pe statul de plată al Primăriei Tecuci cu funcţia de consilieri personali.
  • Pămpălăul pofticios este primul primar din România prins de Curtea de Conturi şi pus să returneze banii publici cheltuiţi pe chermeze cu „domnişoare talentate”. Urmare a petrecerilor, una dintre sexoase, (probabil cea mai convingătoare), a beneficiat de contracte cu Primăria Tecuci de peste 7 miliarde lei vechi. În prezent, Hurdubae trage sforile pentru a ajunge preşedintele PSD Tecuci.

Candidat independent. Claudiu Gavril 27,7%, 5000 voturi

Aventurier electoral. Candidatura lui Gavril de anul trecut s-a dovedit un simplu joc la roata norocului. Fostul independent nu s-a implicat niciodată în viaţa socială, politică sau civică a oraşului înainte de alegerile din iunie 2016. Nici după. Practic, i-a abandonat pe cei aproximativ 5000 de tecuceni care l-au votat, rămaşi în prezent fără reprezentare. Din când în când, de obicei de Paşte şi de Crăciun, fostul candidat Claudiu Gavril ne îndeasă în cutiile poştale câte un carton colorat cu urări de bine. Practic, aruncă de două ori pe an cu 100 de milioane lei vechi pe Apa Sâmbetei. În 2020 ar putea să-şi încerce din nou norocul. Dacă merge, bine! Dacă nu, nu! În caz de pierde, probabil va face ceea ce ştie cel mai bine: ne va trimite iar timp de patru ani felicitări!

 Candidat PNL. Daniel-Gerhardt Ţuchel 19,9%, 3600 voturi

Fuga este ruşinoasă, dar sănătoasă. În urma alegerilor electorale din 2016 a pierdut mandatul de primar al Tecuciului. „PIERDUT PRIMAR, ÎL DECLAR NUL!”, titra presa vremii, anticipând că Ţuchel se va comporta ca un laş şi va refuza mandatul de consilier local PNL pe care l-a obţinut. Fiindcă nu mai avea acces direct la banii publici, funcţia de reprezentare îi puţea, nu-l mai onora.

Aflat în prezent sub protecţia primarului PSD Cătălin Hurdubae, Ţuchel postează fotografii pe facebook în care apare tolănit cu soţia sa, (un alt  fost primar de renume), prin diverse capitale europene. Dacă în trecut strângea la teşcherea miliarde din banii tecucenilor, în prezent se bucură să adune cele 5-6 like-uri pe care i le oferă din milă foştii lakei de partid.

 ALDE. Vasile Diaconu. 5,1%, nici o mie de voturi

Gheaţă la mal. Sau mai bine zis, aghiasmă la mal. Nu a ieşit primar, dar a prins loc de consilier local ALDE. Nu face nici bine, nici rău. Stă cuminte şi disciplinat în Alianţa de guvernare PSD-ALDE.

 

UNPR. Traian Bălănică 3,4%, câteva voturi

S-a căpătuit cu un miliard de lei de la Hurdubae. A prins mandat de consilier UNPR, dar a renunţat la el. Nu cred că îi folosea la vreo ceva. Nici lui, nici tecucenilor.

Traian Bălănică s-a asociat cu un criminal şi cu primarul Hurdubae şi printr-o succesiune de acte administrative contestate au reuşit să sifoneze peste un miliard de lei din bugetul Primăriei Tecuci.

Pentru ce plăteşte Hurdubae un milliard  pe an Asociaţiei “Anton Cincu”, habar nu avem! Întrebaţi-l pe el. Ştie el,….. credeţi că nu ştie?

Foto pamflet

 

 

 

 

Poate vrei să citeşti şi...