Episodul 1. Iată cine sunt Naşii Taxei de salubrizare!

  • Vă mai amintiţi anul 2016 când Pămpălăul Hurdubae, pe atunci un umil agent de asigurări, bătea din poartă în poartă cerşind votul dumneavoastră?
  • Pentru a fi credibil, Pămpălăul meschin semna în faţa tecucenilor un set de promisiuni pe care se jura să le respecte.
  • După trei ani de huzur la conducerea Tecuciului putem constata că Hurdubae este de fapt un şarlatan şi că nu şi-a respectat nici o promisiune asumată.
  • Mai mult, Pămpălăul a devenit şi lacom, şi a decis să ia cât mai mulţi bani de la tecuceni, apelând la diverse inginerii financiare.
  • Este şi cazul măririi abuzive a Taxei speciale de salubrizare, o acţiune premeditată care seamănă cu o escrocherie financiară.

 

În realitate, Pămpălăul Hurdubae nu acţionează de unul singur, acesta reprezentând doar  unealta de care se foloseşte un grup bine organizat din PSD Tecuci, coordonat de Daniel Butunoi, preşedinte PSD Tecuci şi Constantin Grosu, şeful Clanului cu acelaşi nume.

Site-ul telegraf-expres.ro a declanşat cea mai amplă anchetă jurnalistică de demascare a mecanismelor prin care tecucenii sunt lăsaţi fără bani în buzunare, anchetă ce va fi publicată pe parcursul a trei luni, fiind intitulată sugestiv: „Plăteşte doar partea ta, nu şi Mafia!”. Astăzi puteţi citi Episodul 1. Iată cine sunt Naşii Taxei de salubrizare!

 Decizia de a băga mâna adânc în buzunarele tecucenilor este una politică, luată de către conducerea PSD Tecuci şi votată în majoritate de către consilierii PSD din Consiliul local.

 Cei prezentaţi mai sus nu sunt decât nişte executanţi ai ordinelor date de conducerea PSD. Sunt pioni de sacrificiu care, pentru a-i trăda pe tecuceni, primesc, de la caz la caz, funcţii la stat bine plătite sau contracte publice pentru firmele proprii.

Adevăraţii Naşi ai Taxei de salubrizare sunt cei care, culmea, sunt şi cel mai bine plătiţi din bani publici.

 Daniel Butunoi, senatorul FALIMENT – preşedinte PSD Tecuci. Beneficiază de o indemnizaţie de parlamentar de peste 150 milioane lei/lună şi o sumă forfetară de peste 250 milioane lei/lună. Deci un total de aproximativ 400 milioane lei/lună (*toate sumele prezentate în articol vor fi în lei vechi). Daniel Butunoi este cunoscut pentru ţepele de miliarde de lei pe care le-a dat băncilor din România. De altfel, senatorul FALIMENT a avut casa şi terenurile sub sechestru, acestea fiind scoase la licitaţie de către două bănci din România.


 Dănuţ Pintilie – viceprimar la Primăria Tecuci, vicepreşedinte PSD. În calitatea sa de viceprimar încasează o indemnizaţie de 105 milioane lei/lună. Atunci când a ajuns pe funcţia publică ‚avea buzunarele găurite”.  Mai exact, de peste un an nu avea nici o ocupaţie. Conform declaraţiei de avere cu un an înainte de numirea politică în postul de viceprimar familia sa nu încasa nici un venit. În prezent, a reuşit să o „aranjeze” şi pe soţie cu un post de asistent medical la Spitalul din Tecuci. Printr-un concurs corect, se înţelege! Acum, când s-a ajuns, le „mulţumeşte” tecucenilor  mărindu-le excesiv taxa de salubrizare.


 Cătălin Hurdubae – primar al municipiului Tecuci, vicepreşedinte PSD Tecuci, fost agent de asigurări, dat afară de la Asirom. Tecucenii îi plătesc lunar peste 125 milioane lei, mese festive, maşină cu şofer, telefon, deplasări, cât şi mofturile protejatei sale Vrăbiuţa, angajată „pe merit” la Primăria Tecuci (o recomandă vocea şi talentul… ştiţi dumneavoastră!). Este „posesorul” unui dosar penal la DNA şi al altor două dosare penale la Parchetul Tecuci pentru abuz în serviciu şi ameninţare.


Mircea Iulian (Luleaţă) – ajuns ilegal city-manager al Primăriei Tecuci, este vicepreşedinte PSD Tecuci. Încasează lunar 105 milioane lei de la Primărie şi alte zeci de milioane din fonduri europene. Are dosar penal pentru deturnarea a 32 miliarde lei pe când era director la SC Zone Verzi SRL. Se judecă în Justiţie pentru angajarea ilegală la Primăria Tecuci.

 


Carleta Bostan – numită politic de către PSD director al CUP Tecuci, fără concurs. Deşi nu şi-a îndeplinit obligaţiile din contractul de management primeşte lunar 70 milioane lei. A propus dublarea taxei de salubrizare fără să vină cu nici o propunere de eficientizare a managementului CUP. Este responsabilă pentru mizeria în care se află oraşul. Sub semnătura Carletei Bostan şi la ordinul PSD Tecuci se cheltuiesc anual la CUP aproximativ 100 miliarde lei.


 Constantin Grosu – membru PSD, consilier judeţean din partea PSD, şeful Clanului Grosu. Este angajat la Primăria Tecuci pe post de consilier personal al Primarului. Nu se ştie cu exactitate ce salariu primeşte lunar. Este creierul din spatele deciziilor din Primărie, fiind personajul cu cea mai mare influenţă asupra senatorului Daniel Butunoi şi a Pămpălăului Hurdubae. Se laudă că poate controla la alegeri peste 3000 de tecuceni (în majoritatea lor de etnie rromă).

Cert este că pesediştii i-au dat Tecuciul pe mână. După ce şi-a instalat neamurile la Piaţă şi Obor, ajungând să aibă controlul total al acestora, fiul lui Grosu, Daniel, a primit de la PSD conducerea Cimitirului, a Spaţiilor Verzi din Tecuci, a Serviciului de Ecarisaj şi Administrarea Parcurilor, gestionând un buget anual de peste 60 miliarde lei.


 

Băieţii aştia de la PSD au decis să bage mâna şi mai adânc în buzunarele tecucenilor şi au votat ca la Tecuci să fie aplicată cea mai mare taxă de salubrizare din România.

  •  În ediţiile viitoare vom intra în detaliile escrocheriei financiare. Până atunci ne puteţi ajuta cu o distribuire pe facebook! Daţi CLICK pe bannerul de mai jos! Vom reveni!

Poate vrei să citeşti şi...