Şeful PSD îi sfidează pe tecuceni: „Am falimentat două firme, nu una!”

Cumetrii Butunoi şi Ţuchel. Ei au condus Tecuciul spre dezastru.

  • Ziarul Libertatea a dezvăluit opiniei publice situaţia critică în care se află preşedintele PSD Tecuci, senatorul Daniel Butunoi. (poti citi articolul dand CLICK AICI)
  • Acesta este dator creditorilor cu sume colosale: peste 62 miliarde lei vechi.
  • Senatorul FALIMENT ţine să corecteze articolele din presă, susţinând cinic: „Am falimentat două firme, nu una!”.
  • Aroganţa pesedistului vine din faptul că este un întreţinut privilegiat al statului român.

Deşi este o catastrofă în domeniul administrării, senatorului Daniel Butunoi i-a picat Tecuciul pe mână. După ce a făcut oraşul praf împreună cu primarul de tristă amintire, formând USL alături de cumătrul Ţuchel Daniel, Butunoi a rămas din 2016 singur la cârma deciziilor politice care se iau pentru oraş.

Având un primar de paie, (pe agentul de asigurări Hurdubae dat afară de la Asirom), consultanţi pe cei din Clanul Grosu şi un grup de pesedişti slugarnici, senatorul FALIMENT a reuşit să pună mâna pe toate pârghiile financiare ale administraţiei locale. (vom reveni în ediţiile viitoare asupra acestui subiect).

Deh! Omul trebuie „să se scoată”, cum se zice pe româneşte.

Dacă pe persoană fizică preşedintele PSD Tecuci are împrumuturi neonorate către bănci de aproximativ 20 miliarde lei vechi, tabloul creditorilor firmei sale, SC Precond SRL, societate aflată în procedura falimentului, însumează alte datorii de peste 40 de miliarde lei vechi.

Chiar şi către Primăria Tecuci firma senatorului datorează peste 620 milioane lei vechi. (vezi documentul de mai jos). Aflat în corzi Butunoi recunoaşte presei locale că mai are cel puţin o firmă în procedură de faliment, refuzând să dea detalii despre câte datorii a acumulat şi pe alte societăţi.

Pe de altă parte, acelaşi senator FALIMENT, din postura de preşedinte PSD Tecuci a decis ca din 2018 taxa de salubrizare în municipiul nostru aproape să se dubleze, iar impozitele pe cladirile persoanelor juridice să se majoreze cu 250%.

Falimentar de lux – 12.000 euro/lună

Îşi permite să-şi bată joc de tecuceni fiindcă, deşi falimentar şi ţepar de bănci, este un întreţinut de lux al statului român. În calitatea sa de senator (pentru care nu a dat vreun concurs, a fost doar plasat pe o listă de partid), încasează lunar peste 12.000 de euro îndemnizaţie, sume forfetare, decontări la hoteluri, combustibil, servicii de telefonie, etc

Mai mult, de când şi-a băgat firmele în faliment şi a dat de gustul banilor publici, preşedintele PSD Tecuci a trecut la viaţă de huzur, fiind văzut la volanul unui maşini Lexus, având preţ de catalog la vânzare de peste 50.000 euro. (vezi foto alaturat)

Interlopii din Tecuci iubesc PSD-ul lui Daniel Butunoi

Peste toate, tecucenii se întreabă: la ce ne foloseşte senatorul Daniel Butunoi?

Ne trebuie!…… Răspunsul vine de la un grup de hoţi şi criminali (dovediţi de instanţele din Romania) din apropierea senatorului Butunoi, care s-au asociat ILEGAL cu Primăria Tecuci pentru a sifona banii din bugetul local.

Vom reveni!

Poate vrei să citeşti şi...