Hurdubae s-a pricopsit cu o maşină de teren SKODA KODIAQ

  • Dacă aţi crezut că primarul Hurdubae este nechibzuit cu banii tecucenilor sau că nu a realizat nici o investiţie notabilă în cei aproape doi ani de mandat, v-aţi înşelat.
  • Ei, uite! Rezultatele unei bune administrări se văd chiar în parcarea edilului unde, de aproximativ o lună, i-a crescut o ditamai maşina de teren SKODA KODIAQ, nou-nouţă, în valoare de peste 35.000 Euro.

De-acum are cu ce să împresioneze Vrăbiuţele!

Spuneaţi cu răutate proletară că e PĂMPĂLĂU!….. Oameni invidioşi!, care nu ştiu ce este sacrificiul de sine.

Astfel, pentru a strânge ban pe ban, primarul a trebuit să renunţe la tradiţionalele mese cu familia şi să mănânce clandestin la restaurante, plătind consumaţiile din banii tecucenilor.  Totul pentru a face economie în bugetul familiei.

Păi ştiţi, de exemplu, câtă umilinţă a înghiţit primarul Hurdubae când a fost prins de Curtea de Conturi pentru că a plătit distracţiile de la Bucureşti cu Vrăbiuţele (na, e şi el om!) cu banii din visteria primăriei şi nu din propriul buzunar, aşa cum era normal şi legal ? Păi, mai ştiţi câte înjurături trebuie să suporte zilnic de la tecuceni pentru că banii dispar şi că nu se vede nici o realizare în oraş? Nu ştiţi. Vai de capul lui, la câte sacrificii se expune!

Pentru a încheia într-un ton optimist, vă spunem că există, însă, şi o parte bună a lucrurilor. De astăzi, Hurdubae Cătălin îl va înjura pe primarul Tecuciului ori de câte ori va rula cu noua sa bijuterie auto pe drumurile proaste din oraş. Aşa, cum, de altfel,  o facem şi noi, zilnic.

Foto din campania electorală, când şomerul Cătălin Hurdubae omitea să le spună amărăştenilor că îşi va lua din banii lor SKODA KODIAQ

Poate vrei să citeşti şi...