Ţuchel face economie de vopsea inventând “zebra performantă”, model SAVANA-ŢEPU

  • SLIDE-ZEBRA-PERFORMANTA TecuciDin postura de candidat pentru Primăria Tecuci Ţuchel Gerhardt Daniel a pozat în “primar
    performant” cu origini nemţeşti.
  •  În acest fel, ţăpeanul a reuşit să convingă peste 11.000 de tecuceni să îl voteze, devenind în istoria postdecembristă a României, primul primar de comună care obţine fotoliul de şef al unui oraş.

După doi ani şi ceva de mandat “performanţa germană” încă se lasă aşteptată. Deşi a venit de la Ţepu cu o echipă “de elită” (rude, neamuri, prieteni, afacerişti) la care s-au adăugat Eurocampionii liberali (Grosu, Gălbenuş, Papuc, etc..) primarul Ţuchel Gerhardt Daniel nu a reuşit să-şi ducă la îndeplinire nici o promisiune din campania electorală. Mai mult, parcă a lăsat oraşul de izbelişte în mod deliberat.

Savana, garanţia “calităţii” germane şi a accidentelor rutiere

Este şi cazul trecerilor de pietoni din Tecuci; aceasta fiind a treia vară consecutivă de când administraţia locală nu catadicseşte să vopsească dungile pietonale. Nepăsarea lui Ţuchel este cu atât mai gravă dacă avem în vedere faptul că în ultimii doi ani la Tecuci au avut loc peste zece accidente rutiere datorate nemarcării corespunzătoare a trecerilor de pietoni.

dă click pentru a vedea documentul achiziţiei

dă click pentru a vedea documentul achiziţiei

În acest context jurnaliştii de la www.favor.ro au descoperit faptul că Primăria Tecuci a făcut în luna iulie 2013 o achiziţie de vopsea pentru marcaje rutiere în valoare de 271 milioane lei vechi. Asta ar însemna o cantitate aproximativă de 1,5 tone vopsea. (vezi alăturat documentul achiziţiei).

Una peste alta, este posibil să existe o scuză şi o explicaţie în toată această poveste de nepricepere şi indolenţă crasă: pe uliţele de la Ţepu este ca în savană. Acolo nu există treceri de pietoni, ci doar zebre.

Poate vrei să citeşti şi...