Pericol! Ca să îşi plătească salariile nesimţite, pesediştii vând pe ascuns terenurile Primăriei Tecuci

  • Scandal uriaş la Primăria Tecuci!
  • PSD şi primarul Hurdubae au încercat să înstrăineze aproximativ 2 hectare de teren amplasate în incinta fostelor Unităţi militare.
  • Deocamdată, ilegalitatea a putut fi stopată  de consilierii opoziţiei: PNL, ALDE şi PMP.
  • Pămpălăul va forţa din nou votarea proiectului, convocând deja o şedinţă extraordinară pentru marţi, 26 februarie.
  • Pesediştii mai au nevoie doar de un vot, pe care speră să îl obţină în perioada următoare de la un eventual trădător din opoziţie.
  • Deja au început negocierile! (vă daţi seama ce sume se vehiculează?).

 

  • Pe teren ar urma să se construiască un mini-mall sub brandul Cadran (pe modelul celui de la Huşi), care va reuni magazine de imbrăcăminte, încălţăminte, etc, ale unor mărci străine.
  • Comercianţii din Tecuci au luat deja foc!

Doar un vot le-ar mai fi trebuit celor din gaşca PSD ca un teren de 17.811mp, cu tot cu clădiri, să fie transferat din domeniul public al Primăriei Tecuci în privat, ca mai apoi să fie scos la vânzare.

Terenul se află în vecinătatea marketului Kaufland şi a Clinicii medicale „Tudor” şi ar valora peste 1,5 milioane de euro, fiind solicitat de un grup de investiţii în domeniul comerţului.

Pesediştii au luat la ochi terenurile de la Unitatea Militară deoarece nu li s-a aprobat împrumutul de 50 de miliarde lei, înceracre eşuată luna trecută.

 Noaptea, ca hoţii!

Consilierii PSD Tecuci, conduşi de senatorul FALIMENT, Daniel Butunoi şi de Clanul Grosu, în cârdăşie cu Pămpălăul Hurdubae, au încercat ILEGAL să bage pe circuitul vânzării un teren de 2 hectare de la Unităţile militare. Şmenul a fost încercat în Şedinţa de Consiliul din 21 februarie 2019, totul decurgând noaptea, pe repezeală, cu încălcarea flagrantă a legii.

Astfel, deşi legea specifică clar faptul că un astfel de proiect trebuie anunţat consilierilor cu cel puţin cinci zile înainte, Hurdubae a ţinut totul ascuns, trimiţând mailurile de informare doar cu o noapte înainte de ziua votului.

Pesediştii şi Pămpălăul speră să vândă rapid terenul şi clădirile de la Unitatea militară deoarece trebuie să onoreze salariile nesimţite pe care le-au votat şi să întreţină şleahta de pesedişti care parazitează Primăria Tecuci.

 Comercianţii din Tecuci au luat deja foc!

Cei mai afectaţi de construirea unui Mall al multinaţionalelor în Tecuci sunt comercianţii tradiţionali, în special cei de pe Strada Mare şi cei din Piaţa Centrală.

Mai mult, cei de pe Strade Mare îi acuză pe PSD-işti că le-au sabotat afacerile prin tergiversarea cu rea credinţă a lucrărilor de asfaltare a Străzii Mari.

În acelaşi timp, comercianţii din Piaţa Centrală spun că vânzările le-au scăzut semnificativ de când Clanul Grosu şi PSD au impus parcare de 2lei/oră în jurul Pieţei.

Astfel, construirea unui Mall al multinaţionalelor în Tecuci ar fi pentru comercianţii tecuceni echivalentul “ultimului cui în capacul de la sicriu”.

Pămpălăul Hurdubae va forţa din nou votarea proiectului, convocând deja o şedinţă extraordinară pentru marţi, 26 februarie.

Poate vrei să citeşti şi...