CAMPIONUL NAŢIONAL AL PENIBILULUI l-a avut „profesor” pe Ţuchel Gerhardul

fotografiile marcate cu P vor fi considerate pamflet

  • „Prima investiţie remarcabilă după doi ani de mandat” i-a adus primarului din Tecuci celebritatea mult dorită.
  • „Inaugurarea în incinta unei Grădiniţe a unei scări exterioare de incendiu (?!)” l-a încoronat pe Hurdubae drept CAMPION NAŢIONAL AL PENIBILULUI. Televiziunile din România şi presa scrisă naţională l-au luat la mişto pe Măscărici.
  • Telegraf-expres a descoperit şi modelul psihiatric pe care l-a copiat Hurdubae.

Iată ştirea prezentată de TVR1:

Demenţa de a cere să fii primit cu pâine şi sare taman în localitatea pe care o administrezi a fost preluată de la Ţuchel. Frustraţi şi deraiaţi, „nimeni pe pământ” aştia, vor şi ei să fie, măcar pentru câteva clipe, „miezul din dodoaşcă” (aşa cum se zice în popor). Pe Ţuchel, care mai ştia ceva administraţie, l-au dat tecucenii cu curul de pământ şi l-au trimis acasă definitiv. Ne putem lesne închipui ce se va întâmpla la alegerile locale cu agentul de asigurări Cătălin Hurdubae, cel care, după doi ani de leneveală, mâncat şi băut din bani publici, a tăiat panglica cu fast la prima sa investiţie remarcabilă: o scară de incendiu la o Grădiniţă. vezi şi galeria foto cu obiceiurile penibile ale primarilor şi viceprimarilor Tecuciului

Pămpălăul a inaugurat şi Bîlciul din Tecuci

De fapt, băiatul ăsta dat afară de la Asirom şi pripăşit la Primărie a arătat din prima că are potenţial de comunist-ceauşist. La două luni de mandat, la începutul lui august 2016, a cerut să i se organizeze inaugurarea Bîlciului din Tecuci. Un bîlci care se ţine de aproape 100 de ani în Tecuci nu putea să înceapă fără ca Măscăriciul să taie cu fast o panglică…. Aşa o fi şi pe la Huşi, domnule primar?

CLICK AICI şi vezi ce miştocăreală şi-a luat Hurdubae de la Antena3

Poate vrei să citeşti şi...