Liberalii lui Ţuchel “parazitează“ sănătatea tecucenilor

  • Cangrena sistemului sanitar din Tecuci s-a extins din momentul în care la conducerea oraşului a ajuns liberalul de la Ţepu Gerhardt Ţuchel şi acoliţii săi.
  • Aceasta este şi concluzia la care au ajuns cei de la postul de televiziune Realitatea TV într-un reportaj-emisiune despre neregulile de la spitalul din Tecuci.
  • www.favor.ro demonstrează cu documente faptul că “reţeaua îmbuibaţilor lui Ţuchel” căpuşează spitalul din Tecuci.

 Ţuchel, un mincinos patologic

După ce primarul Ţuchel Gerhardt l-a numit în postul de director pe Negru Teodor (subinginer, specializat în montaj termopane, vicepreşedinte PNL Tecuci), achiziţiile de la spital s-au realizat la preţuri „umflate”, cu predilecţie de la firmele liberalilor.

Aşa s-a ajuns ca firma deputatului liberal George Scarlat să aprovizioneze instituţia medicală cu crenvurşti şi carne tocată la preţuri de pastramă. George Scarlat este nimeni altul decât individul care a câştigat funcţia de deputat trucând o fotografie cu Arhiepiscopul Dunării de Jos, IPS Casian Crăciun. Luat la întrebări despre relaţia cu deputatul George Scarlat, primarul Ţuchel a negat că l-ar cunoaşte. Pentru a demonstra cât de minciunos poate fi primarul Ţuchel www.favor.ro vă pune la dispoziţie o serie de fotografii care dovedesc relaţia apropiată dintre deputatul liberal şi primar, acesta din urmă fiind chiar directorul de campanie electorală a lui George Scarlat.

Primarul “a uitat” cu cine s-a încumetrit

Alesul Gerhardt Ţuchel susţine că nu a auzit nici de supermarketul Kligor din Tecuci, firmă care a reuşit performanţa să vândă spitalului produse cu specific medical, deşi societatea (aşa cum ştiu toţi tecucenii) face comerţ cu produseKligor Tecuci alimentare. Bănuielile asupra patologiei primarului devin şi mai evidente dacă luăm în calcul faptul că Ţuchel le-a botezat (acum un an) un copil patronilor de la SC Kligor, devenind astfel cumetri. Mai mult, aceştia sunt şi membri în conducerea filialei PNL Tecuci, filială condusă de Ţuchel.

 Directorul-liberal Negru face afaceri în familie

Negru Teodor

Negru Teodor, director Spital

Totodată, în scandalul iscat cu privire la căpuşarea spitalului apare şi familia directorului Teodor Negru. Concret, SC Androk Roservice SRL (firmă înfiinţată odată cu numirea lui Negru în funcţia de director la Spital, având ca administrator pe Andra Bîrlădeanu) a livrat spitalului din Tecuci marmite şi tigăi la preţuri ridicate. Întâmplător, sau nu, Andra Bîrlădeanu este iubita fiului directorului spitalului din Tecuci.

 

 

Poate vrei să citeşti şi...