Stol de Vrăbiuţe deasupra unui cuib de cuci

 

Fotografiile marcate cu T vor fi considerate pamflet. Trataţi-le cum se cuvine!

  • Prima decizie pe care a luat-o Cătălin Hurdubae când s-a văzut înscăunat la Primăria Tecuci a fost să înfiinţeze un Compartiment de Protocol şi să îşi numească de urgenţă un apropiat la conducerea departamentului nou înfiinţat. Astfel, încă de acum un an, Hurdubae se anunţa ca un veritabil Mâncău de pe dealurile Huşilor, care va conduce Primăria după principiul „bugetul local trece prin stomac”.
  • Incapabil să administreze oraşul, manipulat şi sforărit din spate de senatorul FALIMENT Daniel Butunoi, Mâncăul de la Huşi a demonstrat că nu poate să se ridice la înălţimea demnităţii de primar, comportamentul său putând fi încadrat cel mult la nivelul unui Şef de cantină.

„Nici muncă fără şuncă, nici şuncă fără pâine….!”

Astfel, Hurdubae a hotărât că investiţiile în Tecuci mai pot aştepta câţiva ani, trecând pe lista de priorităţi mesele la Restaurant. Aşa se face că primarul pesedist, doar în primul an de mandat, a cheltuit din bugetul local sute de milioane pe chermeze, ospeţe şi plăceri gastronomice.

favor.ro pune la dispoziţia cititorilor documente extrase de pe SEAP, site-ul naţional oficial de achiziţii publice, prezentând detalii despre cum sunt „îngurgitaţi” banii tecucenilor.

Uite doar o parte din cheltuielile apetisante „tocate şi digerate” de Primăria Tecuci în ultimele trei luni:

2 martie 2017, Pachet servicii Restaurant (aperitiv, fripturi mixte, băuturi non-alcoolice), 36 meniuri

24 aprilie 2017, Servicii Restaurant cu ospătari (aperitiv mixt, fripturi mixte, cartofi ţărăneşti, salate, desertul casei, bauturi răcoritoare, apă minerală, cafea-capucino, espresso), 34 meniuri

23 mai 2017, Servicii Restaurant cu ospătari (gustare rece, felul II (!?), băuturi, sucuri, cafea), 25 meniuri

La urma urmei, câte Vrăbiuţe or fi în PSD Tecuci?

Iubirea trece prin stomac…. De aceea tecucenii trebuie să plătească factura acestor „Cucu şi Pupăza” din Primăria Tecuci. – Foto pamflet

În continuare primarul pesedist Cătălin Hurdubae se comportă ca un laş şi refuză să organizeze conferinţe de presă, fugind, astfel, de întrebările legitime ale tecucenilor.

Din toată tărăşenia şi din documentele prezentate rămâne o nelămurire: Hurdubae plăteşte chermeze cu 25-36 de invitaţi deodată sau sunt cine romantice zilnice cu Vrăbiuţa?

Şi încă ceva (întrebare de la un cititor): „Pe Pămpălăul de la Huşi îl plătim să muncească, sau să halească?”

 

 

Poate vrei să citeşti şi...