Firma liberalului Nelu Gălbenuş (finul de cununie al primarului Ţuchel) a fost călcată de mascaţi!

Naşul Ţuchel şi finul Gălbenuş

Naşul Ţuchel şi finul Gălbenuş

Comunicat I.P.J. Galaţi: Vineri dimineaţă (4 iulie a.c.), poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, poliţişti de ordine publică şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Galaţi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, inspectori vamali şi inspectori din cadrul Direcţiei Naţionale Antifraudă efectuează 31 percheziţii în judeţul Galaţi, dintre care 23 la sediile unor societăţi comerciale ce au ca obiect de activitate producerea şi comercializarea produselor de morărit şi panificaţie, comercializarea combustubililor lichizi şi o exploatare de agregate mineraliere. Vizate sunt şi 8 persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani.

La activităţi participă şi jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Bacău.

Percheziţiile vizează ridicarea de documente financiar-contabile, care privesc relaţiile comerciale, wanted tuchel si galbenus tecuci tecuceanulsume de bani şi documentele de plată, pentru probarea activităţii infracţionale.

Din cercetări a reieşit că începând din 2010 până în prezent, reprezentanţii societăţilor comerciale nu ar fi înregistrat în contabilitate operaţiuni comerciale creând un prejudiciu de aproximativ 1.700.000 lei. 30 de persoane vor fi conduse la sediul I.P.J. Galaţi, pentru audieri.

Printre firmele vizate se află şi cea a lui Nelu Gălbenuş, finul de cununie al primarului Ţuchel.

Poate vrei să citeşti şi...