Mincinosul cu cască galbenă te minte K la Meteo!

slide ploaie copy

  • Fiindcă stă dezastruos în sondaje, aşa zisul primar de Tecuci, Ţuchel Daniel, îşi petrece tot timpul  cu “fabricarea şi vinderea” unei imagini de „individ performant, pus pe treabă”.
  • Practic, pentru a-i păcăli încă o dată pe tecuceni, Ţuchel îşi inventează articole de laudă în ziarul Tecuceanul (ziar editat pe banii tecucenilor), pe site-ul tecuceanul.ro , iar mai nou pe contul de facebook.cbanali-bbbzare-t

Aşa se face că inundaţiile din ultima vreme „au fost rezolvate tot pe facebook”. Stând comod la calculator, Ţuchel se mulţumeşte să constate că “după 30 de minute de ploaie oraşul s-a inundat”…. Ce să-i faci, din păcate, conductele sunt vechi, scrie ziaristul de la Ţepu de pe fotoliul său, făcând totodată apel la divinitate: „Doamne ajută!”

În acelaşi timp, „talentatul jurnalist” de birou îi minte pe tecuceni bătându-se în piept că după 2012 EL a introdus apă şi canalizare la Tecuci. Evident, o nouă MINCIUNĂ CU CASCĂ GALBENĂ! Investiţia de 10 milioane euro care se află în derulare la Tecuci aparţine operatorului regional Apă Canal Galaţi. Pe româneşte, Ţuchel nu are nici un merit în această mare investiţie.

Ţuchel, te plătim să munceşti, nu să stai pe facebook!

Indolenţa primarului mincinos i-a revoltat pe tecuceni. Astfel, pe internet au apărut mai multe filmuleţe cu străzile inundate în urma ploii de 30 de minute din 17 august a.c. Culmea, imaginile sunt de pe strada Cuza Vodă,  stradă cu care Ţuchel se lăuda în ziarul Tecuceanul (încă din data de 18 iunie a.c.) că a fost finalizată.
cuzann-voda

Poate vrei să citeşti şi...