Uite la ce poate să îl ducă mintea pe GOLĂNAŞUL DE LA ŢEPU!

  • Gerhard_Daniel_Tuchel golanas Tecuci tecuceanul

    Ţuchel, golănaşul de la Ţepu

    Oricât s-ar strădui, primarul Gerhardt Tuchel nu se poate ridica la nivelul demnităţii publice oferite de către tecuceni în anul 2012.

  • Acest fapt este demonstrat şi de ultimul atac bădărănesc pe care Ţuchel l-a declanşat la adresa fostului primar al Tecuciului Eduard Finkelstain.
  • În replică, fosta administraţie locală caracterizează gestul ţăpeanului drept un “comportament de golănaş”.
tecuceanul tecuci ziar 1

pentru a mări, dă CLICK pe imagine

Cunoscut ca un tip avid de putere, necivilizat si certat cu legea, actualul şef al Tecuciului, liberalul Gerhardt Ţuchel, a pus la cale un atac mârşav asupra fostului primar Eduard Finkelstain. Este vorba despre o campanie de presă denigratoare în care se afirmă faptul că fostul edil va fi trimis în judecată pentru un prejudiciu de 15 miliarde lei. „Gogoriţa ţuchelistă” a apărut pe prima pagină a ediţiei ziarului „Tecuceanul” din luna iunie a.c. (vezi foto alăturat). Publicaţia amintită este editată contra unor sume colosale plătite din bugetul primăriei Tecuci, se află la cheremul editorial şi dictatorial al primarului Ţuchel, fiind “aruncată tecucenilor peste gard” într-un tiraj lunar de 15 mii de exemplare.

Cacialmaua ţuchelistă sau….o lecţie despre cum sconcsul liberalilor este aruncat în braţele lui Finkelstain.

Articolul amintit se bazează pe o realitate locală: un Raport al Curţii de Conturi a constatat că în anul 2009 angajaţii Primăriei Tecuci au primit sporuri ilegale în valoare totală de 15 miliarde lei. Ceea ce omite însă să spună în ziar Gerhardt Ţuchel este faptul că acordarea acestor sporuri a fost votată în 2009 în finkelstain png tecuci tecuceanulConsiliul Local Tecuci, culpabili de acest lucru fiind taman protejaţii săi Papuc Petrică şi Negru Teodor, pe atunci consilieri locali din partea PNL. Mai mult, conform legii, un primar aflat în funcţie este obligat să pună în aplicare toate deciziile Consiliul Local. În consecinţă, Finkelstain este absolvit de orice vină, fapt cunoscut foarte bine de către actualul primar Gerhardt Ţuchel.

Gestul ţăpeanului de a-l discredita pe fostul primar al Tecuciului nu este întâmplător. El vine ca un răspuns disperat la o serie de sondaje care îl dau pe Finkelstain drept favorit în preferinţele electoratului pentru alegerile locale din 2016.

Eroul de la Ţepu: “Ţuchel s-a pus în calea tunului”.

tecuciul tecuci 2

pentru a mări, dă CLICK pe imagine

Specializat în minciuni şi dezinformări ţăpeanul Ţuchel nu este la prima “aventură denigratoare” de acest gen. Astfel, la doar o lună după ce a ieşit primar al Tecuciului, în iulie 2012, Ţuchel a comandat tipărirea şi distribuirea unui ziar intitulat “Tecuciul”, pe prima pagină înşirând următorul titlu meritoriu: “Primarul Ţuchel a stopat un tun de câteva miliarde de lei pe care l-a pus la cale Finkelstain prin vânzarea fierului vechi de la Unităţile Militare”. Mai jos, cu litere de-o şchioapă, Ţuchel declara emfatic: mă constitui parte civilă într-un proces împotriva fostului primar. (vezi foto).

Astăzi, la doi ani de la declaraţia cu pricina se poate constata că “tunul, miliardele şi procesul” nu erau altceva decât o altă jalnică cacialma ţuchelistă.

 

 

Poate vrei să citeşti şi...