Ticăloşie marca Hurdubae de 700 milioane lei

  • Pămpălăul PSD spune că nu are bani pentru spital sau şcoli, dar o arde pe paranghelii costisitoare.
  • Ziarul Telegraf-expres prezintă opiniei publice documente din care reiese clar modul ticălos în care primarul Hurdubae profită de banii tecucenilor.
  • Sfătuit de membrii Clanului Grosu, primarul Hurdubae a transformat Mitingul Aviatic “ Smaranda Brăescu” 2018 într-un festin porcesc, care a costat bugetul primăriei 140 milioane lei vechi.
  • Deşi toată reprezentaţia a fost asigurată GRATUIT de Statul Major al Forţelor Aeriene, Hurdubae a cheltuit aproape valoarea unui apartament doar pe mâncare, cocarde şi afişe. Iată documentele!

Cazul Mitingului aviatic “Smaranda Brăescu” ne arată modul nesimţit de operare a  administraţiei Hurdubae. Şomerul ajuns primar s-a specializat pe găinării cu bani publici. În timp ce anul acesta a refuzat să facă vreo investiţie în unităţile spitaliceşti sau în cele de învăţământ local, Pămpălăul PSD ciuguleşte sume importante din spectacole, festivaluri sau manifestări culturale.

Tu de când nu ai mai ieşit cu familia la un Restaurant?…. Ei, lasă, petrece Hurdulică în locul tău!

Dar, hai să vedem cifrele din documente! Serviciile de sonorizare asigurate pentru câteva ore au costat 260 milioane lei vechi, cam cât muzica pentru două nunţi zdravene, cu tot cu lăutari. Fiindcă este un MÂNCĂU RENUMIT, primarul Hurdubae a plătit din banii tecucenilor cu generozitate pentru toată paranghelia pesedistă care a urmat mitingului; protocolul, cateringul şi festinul ajungând la 140 milioane lei vechi.

Bineînţeles, nu a lipsit nici metoda sifonării banilor către firmele de partid: 20 milioane invitaţiile, 18 milioane insignele, 12 milioane florile, 19 milioane cocardele, 18 milioane meshul, 43 milioane bannere şi 52 milioane afişele. (exemplu de golăneală tip Hurdubae: cu 52 de milioane ar fi trebuit să se tipărească peste 2000 de afişe. Câte afişe aţi văzut prin oraş?)

Pe primarul Hurdubae îl doare-n cur de aviaţie, de armată, de tecuceni, de Smaranda Brăescu (de deştept ce este, anul trecut a pus-o pe afiş pe englezoaica Amy Johnson). Condus de grupările mafiote din PSD şi de cei din Clanul Grosu, pe Pămpălăul de la Huşi îl interesează doar haleala şi sifonarea banilor publici.

Revenim cu noi dezvăluiri!

Poate vrei să citeşti şi...