Cătălin Hurdubae, declarat CEL MAI PENIBIL PRIMAR DIN ROMÂNIA, a întâmpinat coronavirusul cu un concert electoral ILEGAL la care au participat peste 400 de persoane. Acum se plânge că Primăria nu are bani să ajute persoanele vulnerabile la criză

  • Concertul a avut loc pe șase martie a.c. la Sala „Ion Petrovici” din Tecuci cu prilejul Zilei Femeii, dată la care coronavirusul făcea ravagii în Italia (fiind confirmate peste 3500 de cazuri si peste 130 de decese), iar în România erau deja raportate oficial câteva cazuri cu infectări.
  • Deși spectacolul la care au cântat Mirabela Dauer și Ian Raiburg a fost plătit din bani publici, primarul Hurdubae a ținut să specifice audienței că momentul este oferit de el și echipa sa.
  • Distracția a costat peste 200 milioane lei, sumă virată de Primăria Tecuci prin Casa de Cultură.


Fiindcă este interzis prin lege să mai miluiești concetățenii cu făină, zahăr, ulei sau teniși chinezești, ca gest de disperare electorală, Pămpălăul PSD s-a gândit să-și pomănăgească posibilul electorat prin pupături, flori și câteva acorduri retro, doar, doar, mai poate păcăli câțiva naivi de prin Tecuci să-l voteze.
Așa se face că aproximativ 400 de doamne din Tecuci, alese din baza de date a simpatizanților PSD, s-au trezit cu o invitație-pleșcuță din partea primarului Hurdulică-Durdulică, ocazie rară de a o vedea și asculta pe cântăreața anilor ’70, Mirabela Dauer.
De prestația artiștilor s-au bucurat doar invitații cu dedicație ai candidatului PSD Hurdubae, primăria Tecuci plătind pentru mita electorală peste 200 milioane lei.
De altfel, metoda ILEGALĂ a fost aplicată și la alte paranghelii ale Pămpălăului. Astfel, Primaria Tecuci a plătit in decembrie 2018 , 550 milioane lei pentru un concert cu Fuego și în decembrie 2017 peste 300 milioane lei pentru un concert cu Anda Adam, spectacole la care au participat și au beneficiat GRATUIT doar invitați ai primarului.

Din această situație creată de Pămpălău s-ar putea trage două concluzii:
1. Teme-te de blegi chiar și când îți fac daruri!
2. Hurdubae putea să intre în cartea recordurilor ca primarul care și-a spulberat tot electoratul printr-un singur gest (a se citi: printr-un singur concert).

Zilele acestea, Hurdulică-Durdulică face apel la firmele din Tecuci să doneze bani fiindcă Primăria nu poate vira decât sume mici pentru Spital sau pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile.
Însă, Hurdulică-Durdulică, iresponsabilul care promitea Spital Regional la Tecuci, omite să spună ce sume și-a aprobat anul acesta în dreptul Bugetului de Protocol.
Vom reveni! Până atunci, vizionați video de la Mărtișorul muzical oferit de primar din banii tecucenilor!
În trecut, primarul Hurdubae a fost declarat ca fiind CEL MAI PENIBIL PRIMAR DIN ROMÂNIA, fiindcă a inaugurat cu fast o scară de incendiu. Iată video!

Poate vrei să citeşti şi...