Performanţă greu de egalat! Primarul Tecuciului a devenit Campion Naţional al Penibilului

  • Primarul din Piatra-Neamt, cel care a inaugurat cu fast toaletele dintr-o scoală, poate răsufla uşurat. S-a găsit unul mai „panglicar” decât el.
  • Noul Campion Naţional al Penibilului este primarul Tecuciului, pesedistul Cătălin Hurdubae.

Hurdubae, împreună cu viceprimarul Dănuţ Pintilie, city managerul Mircea Iulian (angajat ilegal la Primăria Tecuci) şi Ursulică Constantin, şeful de cabinet al senatorului Faliment Daniel Butunoi au ţinut să inaugureze în incinta unei Grădiniţe o….. scară exterioară de incendiu. Gestul a fost justificat de faptul că scara de incendiu este prima investiţie remarcabilă finalizată de Primăria Tecuci după doi ani de mandat. (vezi mai jos imagine de pe facebook city manager Mircea Iulian)

 

Festivitatea a avut loc pe 12 iunie a.c. la Grădiniţa Prichindel, „oficialităţile” (aşa cum le numeşte directoarea într-o postare pe facebook), fiind întâmpinate cu un colac generos şi sare, respectându-se, astfel, protocolul de primire a unor înalţi oaspeţi străini.

Primarul Tecuciului, Cătălin Hurdubae, a ţinut morţiş să facă o şedinţă foto (pentru postări ulterioare pe facebook) cu momentul măreţ în care a taiat panglica la o uşă laterală a clădirii (nota red: încă nu am înţeles ce legătură are uşa din imagine cu scara exterioară de incendiu).

Unii internauţi au apreciat gestul primarului ca de „Piţipoancă avidă de LIKE-uri”, alţii au remarcat faptul că până în prezent Grădiniţa nu avea avizele ISU (scara de incendiu a fost construită luna aceasta, iar clădirea grădiniţei funcţionează încă de pe timpul comuniştilor). vezi mai jos galeria foto cu inaugurarea de tot râsul

Uite cu cât sunt plătiţi cei patru penibili din vârful PSD Tecuci

Credem că este de interes public să prezentăm şi salariile „oficialităţilor panglicare”: primar Cătălin Hurdubae-125 milioane lei vechi/lună, viceprimar Dănuţ Pintilie-105 milioane lei vechi/lună, city manager Mircea Iulian-105 milioane lei vechi/lună. Cabinetul senatorial condus de Ursulică Constantin primeşte lunar de la statul român 300 milioane lei vechi.

În încheiere, amintim că edilul Tecuciului, noul Campion Naţional al Penibilului, este singurul primar din România care a fost prins de Curtea de Conturi că îşi plătea băuturile alcoolice din banii Primăriei şi că mânca la restaurante pe bani publici, cheltuind pentru un prânz dublu faţă de limitele maxime admise de lege.

Poate vrei să citeşti şi...