Tribunalul Galaţi a suspendat aplicarea taxei de salubrizare! Clanul Grosu, Pămpălăul PSD şi senatorul FALIMENT au primit o grea lovitură.

  • Tribunalul Galaţi a anulat o parte dintre ingineriile financiare puse la cale de către Clanul Grosu, Pămpălăul PSD şi senatorul FALIMENT. Escrocheria de a impune tecucenilor o taxa de salubrizare abuzivă şi excesivă, pentru moment, a fost stopată.
  • Practic, grupării de tip Mafiot din PSD i s-a anulat, deocamdată, posibilitatea de a le lua cu japca banii tecucenilor.
  • Demersurile de anulare a taxei în Justiţie au fost făcute de către Lucian Costin şi PNL.

Pesediştii sunt consiliaţi de Clanul Grosu

Pe 4 martie 2019, Tribunalul Galaţi a admis cererea de suspendare a Hotărârii de Consiliu Local Tecuci nr.257/21.12.2018, care impunea tecucenilor plata Taxei speciale de salubrizare.

După cum se ştie, aceasta era impusă abuziv de lăcomia primarului Hurdubae şi a acoliţilor din PSD Tecuci, la sfatul celor din Clanul Grosu (amintim că şeful Clanului, Constantin Grosu, este consilier personal al primarului).

Taxa specială de salubrizare de la Tecuci era cea mai mare din România. Gaşca PSD îi obliga pe tecuceni să plătească 15lei/lună pentru persoanele fizice şi 25lei/lună pentru fiecare angajat, în cazul persoanelor juridice.

articol scris de Cristi Calmuc

Vom reveni cu amănunte despre implicările juridice ale acestei decizii care, conform legislaţiei, este executorie. (vezi document).

 

Poate vrei să citeşti şi...