Pentru că a deturnat 32 miliarde lei din bani publici, PSD l-a premiat cu funcţia de city manager al Tecuciului


  • Caz uluitor la Tecuci! Numărul doi din PSD Tecuci, Mircea Iulian, a fost înscăunat ca city manager al oraşului după ce a fost prins de Curtea de Conturi că a deturnat din bani publici 32 miliarde lei vechi.
    Numirea a fost făcută ILEGAL, fiind considerată ca o răsplată pentru serviciile aduse Mafiei PSD Tecuci, condusă de senatorul FALIMENT, Daniel Butunoi, şi CEL MAI PENIBIL PRIMAR DIN ROMÂNIA, Cătălin Hurdubae.

Un slugoi de-a lui Dragnea încasează din banii tecucenilor 105 milioane lei vechi pe lună. Cu atât este plătit pesedistul Mircea Iulian, zis Luleaţă, angajat ILEGAL în funcţia de city manager al Primăriei Tecuci. Angajarea a reprezentat un cadou din partea Mafiei PSD Tecuci pentru performanţele lui Luleaţă în a sifona bani publici. Astfel, Curtea de Conturi l-a prins pe Luleaţă că a deturnat în perioada 2013-2014 peste 32 miliarde lei vechi. Concret, în calitate de director al societăţii înfiinţate de Primăria Tecuci, SC Zone-Verzi SRL, (fiind numit politic  în funcţie de către USL), Luleaţă a transferat ILEGAL Fondul special destinat închiderii gropii de deşeuri Rateş.

Calităţile lui Luleaţă de ”iluzionist” al banilor publici şi loialitatea faţă de Mafia PSD Tecuci l-a propulsat în 2017 pe slugoiul lui Dragnea în cel mai important post de conducere al oraşului. Practic, în prezent, prin funcţia primită, Luleaţă gestionează tot bugetul şi averea Tecuciului

Uite ce le-a trecut prin cap pesediştilor!

City-manager Tecuci, Mircea Iulian

Luleaţă a ajuns city manager al Tecuciului printr-un lung şir de ilegalităţi la care şi-au dat concursul consilierii locali ai PSD Tecuci şi primarul Cătălin Hurdubae. Astfel, la propunerea lui Hurdubae, s-a votat în Consiliul Local modificarea ILEGALĂ a Hotărârii de Guvern 286/2011 în care erau precizaţi termenii şi condiţiile de concurs pentru postul city manager al Primăriei.

Aşa se face că peste noapte, Hurdubae şi acoliţii din PSD au decis, ILEGAL, ca un astfel de concurs să nu mai cuprindă proba scrisă, iar perioada de anunţ şi concurs să fie mult limitată. Practic, pesediştii l-au „uns” pe Luleaţă administrator public într-un timp scurt, fără concurenţi şi doar pe baza unui interviu.

Primarul PSD Cătălin Hurdubae a refuzat să dea vreo explicaţie cu privire la  ilegalităţile comise.

Model de evoluţie pe scara politică (de incendiu)

Luleaţă are o carieră de slugoi credincios al PSD. S-a remarcat ca loial al senatorului FALIMENT Daniel Butunoi şi al fostului primar Daniel Ţuchel, fiind folosit adesea de USL pe post de cărător de coroane la Cimitir. A fost numit politic în perioada USL la conducerea SC Zone-Verzi SRL unde a deturnat peste 32 miliarde lei vechi. După ruperea USL a lucrat în Cabinetul ministrului Liviu Pop, zis „Genunche”. Din ianuarie 2017 este city manager la primăria Tecuci, remarcându-se, alături de Cătălin Hurdubae (CEL MAI PENIBIL PRIMAR DIN ROMÂNIA) prin participarea la inaugurarea unei scări de incendiu la o Grădiniţă.

Luleaţă este mândru că a participat la Mitingul lui Dragnea, lăudându-se pe facebook cu prietenia pe care o are cu liderul condamnat al PSD.

Revenim cu amănunte!

 

Poate vrei să citeşti şi...