Tecuci, oraşul în care oamenii sunt furaţi de golanii care se pozează cu papion

  • Pe Ţuchel şi gaşca sa i-a apucat disperarea. Ţucheliştii mai au de huzurit doar 10 luni pe spatele tecucenilor, până în iunie 2016, atunci când mandatul de primar va lua sfârşit.
  • În iunie, anul viitor, tecucenii vor pune capăt celui mai mare jaf dat Tecuciului, comis de escroci şi parveniţi aduşi pe funcţii de primarul Ţuchel.
  • www.favor.ro face dezvăluiri despre ultimul tun ţuchelist.tuchel tecuceanul BUTUNOI GORGHIU favor 3

Zilele acestea, 100 de posturi ale Primăriei Tecuci sunt furate tecucenilor şi date pe şest ţucheliştilor. Concret, pentru a mai satisface „nişte obligaţii” de la Ţepu sau ale Partidului Liberal, primarul a dublat Organigrama Primăriei Tecuci. Toate angajările sunt cu dedicaţie, oferite doar persoanelor care se pun în slujba intereselor lui Ţuchel sau care au dovedit loialitate „conducătorului iubit” de-a lungul timpului.

Ziarul „Tecuceanul” este tipărit doar pentru propagandă ţuchelistă, nu pentru informarea tecucenilorSCANTEIA TUCHELISTA Tecuci noua

Pentru a-şi duce planul la îndeplinire, primarul a avut grijă să blocheze anunţurile pentru concursurile de angajare, făcând aproape imposibil accesul tecucenilor la o astfel de informaţie.

Dacă am fi trăit într-un oraş cu un primar normal, anunţurile pentru ocuparea posturilor ar fi trebuit să apară cel puţin în ziarul Tecuceanul (plătit cu miliarde de lei din banii tecucenilor şi distribuit gratuit de primărie), pe site-ul www.tecuceanul.ro şi pe site-ul oficial al Primăriei Tecuci. În schimb, Ţuchel a afişat anunţurile pe un blog. Aţi citit bine: pe un blog….Şi pe site-ul ANFP….V-ar fi dat prin cap să căutaţi pe site-ul ANFP?

Formula succesului: ieri BĂSIST, azi ŢUCHELIST

papion-tecuceanul-butunoi

Băsiştii potocalii au făcut gaşcă cu liberalii

Ei, noi am căutat…. Aşa am descoperit care a fost primul beneficiar al escrocheriei ţucheliste cu posturile de la Primăria Tecuci. Este vorba despre Liviu Butunoi, co-preşedintele PNL Tecuci. Liviu Butunoi a fost ani în şir membru PDL, declarat băsist convins. Este omul deputatului Mircea Toader, având o ascensiune de film. Intrarea în PDL l-a propulsat din postura de şofer la Ambulanţă în cea de consilier judeţean, consilier la cabinetul deputatului Mircea Toader şi preşedinte al GAL Tecuci Sud-Est, veniturile sale fiind doar din bani publici.

În 2013 Liviu Butunoi l-a înlocuit pe Finkelstain la conducerea PDL Tecuci. În 2015, fuziunea PNL cu PDL i-a adus fostului băsist un parteneriat politic cu Ţuchel Gerhardt-Daniel şi funcţia de co-preşedinte al PNL Tecuci. A urmat o redistribuire a funcţiilor şi beneficiilor din administraţia tecuceană (subiect pe care îl vom trata într-un articol viitor). În traducere, băsiştii au ajuns „la caşcaval” alături de Ţuchel, devenind complici şi parteneri la jaful din administraţia tecuceană.

„Golăneală ţuchelistă” cu papion

tuchel tecuceanul favor 1

Ţuchel a trecut de la izmele de Ţepu la papionul de „gentîlmen”

Parteneriatul cu impostorul Ţuchel Gerhardt-Daniel i-a adus lui Liviu Butunoi funcţia de director al ECOTEC, compartiment special înfiinţat la Primăria Tecuci. Totul s-a întâmplat în luna iulie a.c., în urma unui concurs trucat, o escrocherie denumită „Golăneala ţuchelistă”. Practic, Ţuchel a dat anunţul de concurs doar pe un blog şi pe site-ul ANFP, lipsindu-i pe tecuceni de un acces transparent şi eficient la informaţie. Mai mult, pentru a duce în eroare eventualele persoane interesate de angajare, datele din cele două anunţuri difereau în ceea ce priveşte cerinţele şi perioada de depunere a dosarelor pentru concurs.

Din postura de director al ECOTEC, Liviu Butunoi urmează să se ocupe de cheltuirea banilor strânşi din taxa de habitat, adică, de gestionarea unei sume de aproximativ 60 miliarde lei vechi.

Metoda de angajare denumită „Golăneala ţuchelistă” garantează lipsa competitorilor  pentru un anumit post şi eficienţa dedicaţiei. Aşa se face că pentru un post scos la concurs se prezintă un singur concurent…. Adică, cel agreat de gaşca ţuchelistă.

Din 100 de posturi vacante la Primăria Tecuci, în luna iulie a.c. s-au angajat prin metoda „Golăneala ţuchelistă” un număr de 13 persoane. Iată şi documentele.

DĂ CLICK PE DOCUMENTE ŞI VEZI INFORMAŢII DESPRE ANGAJAREA LUI LIVIU BUTUNOI ŞI ALTE 4 PERSOANE

DĂ CLICK PE DOCUMENTE ŞI VEZI INFORMAŢII DESPRE ANGAJAREA ALTOR 8 PERSOANE LA PRIMĂRIA TECUCI

IMPORTANT! FAVOR.ro vă prezintă ANUNŢURILE PENTRU ANGAJĂRILE DIN LUNA AUGUST LA PRIMĂRIA TECUCIprim-1

prim-4prim-2prim-3

 

IMPORTANT! FAVOR.ro vă prezintă ANUNŢ DE ANGAJARE LA CASA DE CULTURĂ TECUCIcasa-cult-1

casa-cult-2

 

IMPORTANT! FAVOR.ro vă prezintă ANUNŢ DE ANGAJARE LA POLIŢIA LOCALĂ TECUCIpolit-loc

Poate vrei să citeşti şi...