Noua clică ţuchelistă (PNL şi PDL) a dat tecucenilor un tun de 20 miliarde lei

 • Escrocheriile puse la cale de către primarul Ţuchel se ţin lanţ._MG_3793
 • După ruperea USL majoritatea în Consiliul local Tecuci, formată din consilieri PNL şi PDL, s-a constituit într-o reţea organizată de încălcare a legii.
 • Noua putere locală a pus la cale o MEGAŞMECHERIE.
 • Este vorba despre sifonarea a 20 de miliarde lei din bugetul primăriei Tecuci către unele Fundaţii obscure.
 • Sforarul şi regizorul principal este ţăpeanul Ţuchel Gerhardt Daniel.

Bani publici sifonaţi către Fundaţii. Aceasta este noua şmecherie folosită de către Ţuchel pentru devalizarea bugetului local Tecuci. Consilerii PSD îl acuză pe primar că este autorul  unui tun de 20 de miliarde lei dat bugetului local. Povestea începe din momentul în care consilierii PSD au sesizat în şedinţa din 14 aprilie faptul că Ţuchel le cerea să voteze un tabel gol-goluţ. (vezi video)

Concret, Planul anual al finanţărilor nerambursabile de la bugetul local al municipiului Tecuci scan-tabelpentru activităţi nonprofit (supus la aprobare de către Gerhardt Ţuchel) nu conţinea valoarea sumelor alocate.(vezi document)

Deşi pesediştii au sesizat ilegalitatea faptului că li s-a supus spre votare un tabel “în alb”, fără sumele aferente, noua clică ţuclelistă, formată din consilierii PNL şi PDL, a validat ŞMECHERIA.  Odată comisă ilegalitatea, după şedinţa de Consiliu Gerhardt Ţuchel a completat tabelul după pofta inimii, repartizând 20 de miliarde lei către Fundaţii şi Asociaţii obscure, legate de interesele financiare ale ţăpeanului.

Prefectura nu va  aviza “şmecheria lui Ţuchel”

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Galaţi susţine că dosarul cu escrocheria de 20 de miliarde lei nu a ajuns încă pe masa prefectului şi că un astfel de matrapazlâc nu va beneficia de avizul de legalitate. Cu toate acestea, primarul Ţuchel a luat-o înaintea legii şi a virat deja primele miliarde către unele Asociaţii nonprofit. (în ediţia viitoare vom publica Fundaţiile beneficiare şi numele celor care se ascund în spatele lor).

Iată pe ce se vând consilierii PDL

Noile slugi politice PDL care se fac preş în faţa ilegalităţilor lui Ţuchel sunt: Florin Vasiliu, Tudor Spiridon, Lidia Pătraşcu şi Anişoara Dumbravă. Sunt politicieni şantajabili, ajungând să-şi rişte libertatea pentru o “ciozvârtă“ pe care le-o aruncă primarul. În acest fel PDL-istul Tudor Spiridon îşi asigură protecţia afacerii cu reţeaua de taxiuri pe care o are în oraşul nostru, dar şi siguranţa locului de muncă pentru soţie, aceasta fiind angajată la primăria Tecuci.

Gerhardt Ţuchel şi Ana Maria Vasiliu

Gerhardt Ţuchel şi Ana Maria Vasiliu

Florin Vasiliu este un democrat cu ştate vechi, fiind la al doilea mandat în Consiliul local Tecuci. Când a ajuns primar de Tecuci Ţuchel l-a pedepsit pe Vasiliu pentru că i-a fost opozant în campania electorală, eliberând-o pe soţia acestuia, Cezarina Vasiliu, din funcţia pe care o deţinea la primăria Tecuci. Brusc, zilele trecute, Cezarina Vasiliu a renunţat la procesul intentat primarului Ţuchel (dosar 2016/121/2013). În prezent, sub protecţia lui Gerhardt Ţuchel se află şi fiica PDL-istului, Ana Maria Vasiliu, în pachetul de negocieri politice aceasta obţinând promisiunea că va fi ţinută în funcţia pe care o deţine în prezent, cea de director al Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Galaţi. În toată această poveste, tecucenii rămân cu banii luaţi, martori ai mârşăviilor dirijate de parvenitul de la Ţepu, Ţuchel Gerhardt-Daniel.

slide pdisti copy

Poate vrei să citeşti şi...

2 Responses

 1. marius spune:

  Cine va opreste sa facti sesizare la procuratura si sa nominalizati in sesizare si numele acestor consilieri locali?

 2. pacoste spune:

  Unitatea de măsură a sumelor alocate este cea de „lei” sau „mii lei” ? Oricum, o așa „unitate de măsură” alternativă, așa cum e înscrisă în document, a unei/unor sume, nu cred că s-a văzut vreodată. E mai mult decât amuzant. Documentul frizează cu prostia, neştiinţa şi mai cu seamă cu şmecheria.