„Ei cu hoţii, noi cu toţii!”. Încep procesele de demascare a abuzurilor comise de PSD şi Hurdubae

„Arlechino cu Moschino”

Filfizonul PSD-ului nu se poate abţine să nu se „dea în aroganţe”, exibiţionându-se pe facebook cu modul în care cheltuie banii primiţi ilegal de la contribuabilii din Tecuci. Dincolo de mania expunerii frustrărilor de cocalar (cu imagini din călătorii, pe modelul: „eu imi permit fraierilor!”), atrage atenţia etalarea ostentativă a pantofilor Moschino, buni şi la relaxare, şi la plimbare, şi la mare, şi la Bruxelles şi la hotel, dar mai ales pe vârf de munte.

  •  Ia amploare scandalul angajării ilegale a vicepreşedintelui PSD Tecuci, Mircea Iulian, pe post de city-manager al oraşului.
  • Colac peste pupăză: oficiali ai Ministerului Fondurilor Europene au descoperit că Mircea Iulian încasează ilegal şi sume importante alocate unui proiect european.
  • Pesedistul de lux al Primăriei Tecuci apare la manifestările oficiale în constum strâmt de bufon dungat, iar pe facebook se dă Dandy cu nelipsiţii pantofi Moschino. (vezi galeria foto)

Uite ce costum are un city-manager cu 100 milioane lei/luna

Ziariştii de la Telegraf-expres au definitivat documentele pentru a înainta în Justiţie acţiunea de anulare a angajării pesedistului Mircea Iulian pe postul de city-manager al Tecuciului şi recuperare a peste două miliarde lei vechi, salarii primite ilegal de către acesta.

Pus în cârca tecucenilor de Mafia PSD, fiind angajat ilegal la Primărie, pesedistul încasează lunar peste 100 milioane lei vechi fără să aibă vreo activitate notabilă.

Cel mai implicat în escrocherie este primarul PSD Cătălin Hurdubae. Prin mai multe abuzuri de putere şi încălcări repetate ale legii acesta l-a angajat ilegal pe colegul său de partid, semnând în final un contract de management pentru postul de city-manager al Tecuciului.

Practic, protejatul PSD, prin dispoziţiile primarului, trebuie să se ocupe, generalist vorbind, de realizarea strategiei locale, de avizarea unei părţi a corespondenţei şi supervizarea activităţii instituţiilor de cultură. Cireaşa de pe tort o reprezintă controlul absolut al banilor ce se rulează prin societăţile înfiinţate de primărie (CUP Tecuci, Piaţă, Cimitir, Zone Verzi). Asupra acestui subiect ce vizează mecanisme mafiote de sifonare a banilor tecucenilor vom reveni.

Trândăvie pe salarii de lux

Pentru cei peste 100 milioane lei pe care îi încasează lunar din banii tecucenilor, pesedistul Mircea Iulian nu a fost în stare să conceapă un proiect de strategie locală, obligaţie pe care o are în contractul de management. Lenea şi nepriceperea pesedistului a dus primăria Tecuci în situaţia de a plăti o firmă să muncească în locul protejatului Mafiei PSD. Aşa se face că doar actualizarea stategiei locale a scos din visteria primăriei peste 800 milioane lei.

Beizadeaua PSD nu parazitează doar bugetul local Tecuci. Acesta a fost „plantat” de Mafia PSD şi pe statele de plată ale unor proiecte europene, fiind plătit cu peste 150 de milioane lei lunar. Conform unui document oficial, Mircea Iulian a încasat banii necuvenit, urmând să se declaşeze procedura de returnare a acestora. (vezi fotodocument)

 

  • Peste câteva zile vom intenta proces de recuperare a banilor plătiţi ilegal city-managerului Tecuci de către primarul Hurdubae, demers la care i-am invitat să se ralieze pe „independentul” Cladiu Gavril şi candidatul PNL, Lucian Costin.
  • Săptămâna viitoare vă prezentăm în ce măsură le-a păsat acestora de recuperarea banilor tecucenilor.

Poate vrei să citeşti şi...