Pentru ca tecucenii să nu afle că este cercetat penal de DNA, Ţuchel “a executat electric” Radio Tecuci

  • Ideea de a-i „executa electric” pe ziarişti a fost preluată şi aplicată într-un mod original de către primarul Gerhardt Ţuchel.
  • Pentru a opri difuzarea ştirii care anunţa că liberalul Ţuchel este cercetat penal într-un dosar al DNA, ţucheliştii au întrerupt alimentarea electrică a antenei de emisie ce deservea postul Radio Tecuci.

 

Întreruperea emisiei Radio Tecuci a atras atenţia presei naţionale, devenind subiect de analiză în emisiunea „La ordinea zilei” a Antenei3, moderată de Dana Grecu. (vezi video)

Directorul postului Radio Tecuci, Cristian Pohrib, îl acuză pe Gerhardt Ţuchel că a comandat acţiunea de distrugere a aparaturii de emisie pentru că nu a răspuns propunerii de aservire venite din partea primarului. Acţiunea ţăpeanului Ţuchel se manifestă în continuarea campaniilor de suprimare şi denigrare a presei din Tecuci. Acţiunile dictatoriale ale parvenitului Ţuchel au ca scop stoparea informării opiniei publice despre ilegalităţile şi abuzurile comise de ţăpean în funcţia publică pe care o deţine. 

www.favor.ro pune la dispoziţia cititorilor documentele care atestă că Gerhardt Ţuchel este cercetat penal de DNA.Inspectia-judiciara-33-copy

 

 

Inspectia-judiciara-44

Scandalul legat de postul Radio Tecuci a izbucnit pe fondul intenţiei liberalilor de a prelua pachetul majoritar al firmei posesoare a licenţei de emisie. Alături de interesele lui Ţuchel apar în această poveste şi nume grele ale politicii: deputatul Victor Paul Dobre şi deputatul Mircea Toader, membri ai găştii Klaus Iohannis-Alina Gorghiu. ROADIO CENZURAT PNG

Poate vrei să citeşti şi...