Cum a ajuns Şeful Clanului Grosu consilier personal al primarului?

  • E timpul ca Pămpălău Hurdubae, (ajuns primar al Tecuciului din postura de agent de asigurări ratat şi eşuat, dat afară de la Asirom), să răspundă la o întrebare simplă: Cum a ajuns Şeful Clanului Grosu consilier personal al primarului, plătit cu bani grei din bugetul primăriei?
  • E timpul ca primarul PSD Hurdubae să ne prezinte motivele pentru care a ales să facă echipă cu cei din Clanul Grosu la conducerea (îmi vine să scriu jefuirea) oraşului.
  • E timpul ca primarul PSD Hurdubae să ne lămurească de ce îl plătim de trei ani din bani publici pe Şeful Clanului Grosu? La ce ne foloseşte? Cum arată fişa postului? Ce „talente” de manager îl recomandă? Ce sfaturi i-a dat interlopul până acum?

Tecucenii îl ştiu pe Constantin Grosu, Şeful Clanului, ca fiind un „ilustru” analfabet funcţional, căruia decidenţii locali îi ciugulesc din palmă şi îi ştiu de frică.

Dacă mai ai o urmă de bun simţ trebuie să ieşi public şi să răspunzi la întrebare, Pămpălăule! Măcar acum! Le eşti dator tecucenilor! Nu te mai ascunde ca un laş! Clanul Grosu te-a pus să măreşti taxa de salubrizare de patru ori?

E.U. YES LA VOT, fiindcă m-am săturat de mizeriile şi hoţiile lor !

FIINDCĂ TECUCIUL MERITĂ MAI MULT DECÂT PSD ŞI CLANUL GROSU!

Poate vrei să citeşti şi...