Capii Mafiei PSD-UNPR au găsit criminalul care să-i execute pe ziariştii de la favor.ro

  • Dezvăluirile despre modul ILEGAL în care Primăria Tecuci finanţează Mafia PSD-UNPR nu a rămas fără urmări.
  • Golanii care s-au văzut ajunşi la conducerea oraşului au decis că ziariştii de anchetă trebuie „decapitaţi”.
  • Cel care şi-a asumat acest lucru este un individ condamnat în trecut pentru crimă, în prezent fiind finanţat din bani publici de primarul PSD Cătălin Hurdubae şi acoliţii săi.

Mafia PSD-UNPR Tecuci ameninţă ziariştii cu metodele teroriştilor

Mandea Ionel, criminal cu ani grei de puşcărie la cazier, este cel care în seara zilei de 12 septembrie a.c. în jurul orelor 22, a venit la masa unui ziarist de la favor.ro (aflat pe terasa unui restaurant local), ameninţându-l: „de dimineaţă te caut cu văcarii mei ca să îţi luăm capul”. Incidentul s-a lăsat cu agresiuni fizice şi a fost raportat la Serviciul 112, dosarul fiind instrumentat de către procurorii Parchetului Tecuci.

Mandea Ionel este crescător de animale, fiind bătăuşul de servici din anturajul Mafiei PSD-UNPR. Nu întâmplător, ameninţarea cu decapitarea ziaristului a venit în ziua în care pe favor.ro s-a publicat o anchetă jurnalistică (preluată de ziarul naţional Adevărul) în care se demonstra cu documente modul în care primarul Hurdubae sifona din banii tecucenilor 1,2 miliarde lei/an către un grup organizat în jurul unor membri şi simpatizanţi UNPR.

Angajatul Direcţiei Sanitar Veterinare este asociat cu văcarii din Tecuci

Capii grupului organizat care sunt în cârdăşie cu cei care promit decapitarea ziariştilor din Tecuci sunt: comisarul UNPR Traian Bălănică, senatorul PSD Daniel Butunoi, fostul parlamentar PSD şi UNPR Laurenţiu Chirvăsuţă (actualmente vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului), şi primarul PSD Cătălin Hurdubae.

Lanţul de ilegalităţi comise pentru a pune mâna fraudulos pe fondurile publice îşi are rădăcinile într-o asociere iniţială dintre UNPR-istul Traian Bălănică, angajatul Direcţiei Sanitar Veterinare Galaţi (DSVA) şi Asociaţia Crescătorilor de Animale Tecuci, reprezentată de bătăuşul Mandea Ionel. Practic, văcarii din Tecuci s-au asociat taman cu angajatul DSVA, cel care trebuia să le controleze activitatea. La scurt timp în asociere au intrat firmele familiei colonelului Chirvăsuţă, dar şi alte câteva firme apropiate UNPR, formând Grupul de Acţiune Locală (GAL) Anton Cincu Tecuci.

Fiindcă am scris despre sifonarea a 1,2 miliarde lei/an, Mafia PSD-UNPR ameninţă cu moartea

Traian Bălănică se laudă pe facebook cu prietenia sa cu interlopul Pazvante

Despre cum primarul Hurdubae şi consilierii PSD, conduşi de senatorul Daniel Butunoi, au decis să finanţeze ILEGAL cu 1,2 miliarde lei/an GAL Anton Cincu Tecuci am scris AICI, iar ziarul Adevărul AICI.

În ediţia următoare vă prezentăm legăturile interlope ale membrilor Noii Securităţi, Traian Bălănică şi colonelul falimentar Laurenţiu Chirvăsuţă, numit în luna august de către prim-ministrul Mihai Tudose, în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului. Adică, şef peste averea statului român.

Revenim cu amănunte!

Sunat de un jurnalist, bătăuşul Mandea Ionel recunoaşte ameninţarea. Iată înregistrarea!

AUDIO recunoaştere ameninţare

 

Poate vrei să citeşti şi...