VIDEO! Deși pe străzile orașului hălăduiesc sute de câini vagabonzi, Primăria Tecuci plătește peste 20 miliarde lei pentru serviciile de ecarisaj

  • Tecucenii au ajuns la disperare și îi transmit primarului să-și miște curul de pe scaun și să strângă câinii fără stăpân de pe străzile orașului.
  • Ceea ce nu știu tecucenii este faptul că Primăria a plătit în ultimii patru ani peste 20 miliarde lei pentru „capturarea și adăpostirea temporară a maidanezilor”.
  • Surpriză! Firma care se ocupă la Tecuci de ecarisaj este condusă de Grosu Virgil, fiul Șefului Clanului Grosu.
  • Simona Wrinn, președintele unei Fundații pentru ajutorarea câinilor dovedește cu documente faptul că toată hrana de la Padocul din Tecuci este plătită de Fundație și nu de către Primărie.

Sărbătorim patru ani de când PSD i-a pus pe cei din Clanul Grosu stăpâni peste oraș

Declarația tupeistă de la TV cum că Clanul Grosu a cucerit Tecuciul se traduce în practică în controlul absolut al Clanului asupra Primăriei Tecuci, transformându-l pe Primarul Hurdubae în Păpușel de Paie la dispoziția interlopilor.

În timp ce Hurdubae se plânge că Primăria Tecuci este în pragul falimentului, banii continuă să ajungă pe mâna „spartanilor” din Rețeaua Grosu.

Așa stau lucrurile și când vine vorba și despre gestionarea Serviciului public local de ecarisaj care îl are ca director (numit de către PSD) pe Grosu Virgil, fiul Șefului Clanului Grosu.

Pămpălăule, pe ce naiba dăm atâția bani?

Deși pe străzile orașului hălăduiesc sute de câini vagabonzi, Primăria Tecuci plătește peste 20 miliarde lei pentru serviciile de ecarisaj. Așa cum reiese din acte, această sumă este plătită doar pentru „capturarea și adăpostirea temporară a maidanezilor”, deoarece toată hrana, aproximativ 500 de saci pe lună, este asigurată de către o Fundație. Mai mult, Fundația asigură toată vesela necesară cât și plata a două persoane care fac curățenie în Padocul municipal.

Va rupe Hurdubae lațul pus de Grosu sau va linge mâna stăpânului?

Și fiindcă tot veni vorba, amintim faptul că Padocul municipal este un focar de infecție situat în mijlocul fostelor Unități Militare, acesta funcționând ilegal, nefiind nici la această dată Autorizat de către Autoritatea Sanitar Veterinară. Până va veni un alt primar la conducerea orașului care să lămurească cum am fost hingheriți de Clanul Grosu, îndemnul pentru Hurdubae-Păpușel de Paie rămâne valabil: „ mișca-ți curul de pe scaun și strânge pericolul de infecție și agresivitate de pe stradă”. Fiindcă, pentru asta te plătim cu 150 de miliarde lei pe lună! (vezi video de mai jos)

 

Poate vrei să citeşti şi...