Cei din Clanul Corodenilor chiar ne iau de fraieri!… Hai să le arătăm că nu am uitat cine sunt.

    

  • O scrisoare distribuită în Tecuci ne anunţă că Lucian Costin, ţuchelistul nr. 1 din PNL Tecuci şi membru al Clanului Corodenilor, vrea să fie primarul tecucenilor.
    Împins în jocul politic de unchiul său, Nelu Gălbenuş, şi de naşul acestuia, fostul primar Daniel Ţuchel, tânărul Lucian Costin pare să fie naivul şi marioneta perfectă pentru interesele „dinozaurilor” din PNL.
    PNL Tecuci primeşte „lumină spirituală” de la tabloul lui Ţuchel (vezi foto de la sfârşitul articolului)

Lucian Costin, presedinte PNL Tecuci

Săptămâna trecută, PNL Tecuci a distribuit o scrisoare în cutiile poştale ale tecucenilor, semnată de preşedintele liberalilor locali Lucian Costin, în care acesta se arătă „indignat că la Tecuci nu s-a mai asfaltat o stradă de peste 6 ani”. Totodată, nepotul lui Gălbenuş se plânge că „nu poate sta indiferent, că în oraş totul se prăbuşeşte, că PSD şi Hurdubae al lor sunt incompetenţi şi că Tecuciul arată ca un coş de gunoi uriaş”. Pe scurt, cam asta este scrisoarea de la PNL şi Lucian pe care sperăm că aţi primit-o şi aţi citit-o.

„Nepoate, noi n-am uitat!”….. Lucian Costin a fost în gaşca care a ruinat Tecuciul
Sfatul nostru este să păstraţi epistola, deoarece reprezintă cea mai mare obrăznicie şi sfidare la adresa inteligenţei tecucenilor şi totodată va fi punctul de plecare pentru o serie de articole în care telegraf-expres.ro va readuce aminte opiniei publice ce jaf şi golăneli s-au comis în perioada 2012-2016 când Tecuciul a fost condus de PNL (aflat în alianţa USL cu PSD). Atunci capii oraşului erau primarul Ţuchel Gerhardt, consilierul personal Grosu Constantin, finul Nelu Gălbenuş, cumătrul lui Ţuchel, senatorul PSD Daniel Butunoi, iar şef peste cele 7 firme ale primăriei era taman semnatarul scrisorii nesimţite, Lucian Costin.

Uite cine vrea sa puna mana pe Primaria Tecuci! Ioan Costin-Nelu Galbenus, unchiul lui Lucian Costin

„Nepotul Luci” învaţă meserie avându-l ca mentor pe Ţuchel Gerhardt
Până revenim cu amănunte, îi amintim tânărului liberal faptul că primarul PNL Ţuchel Gehardt, în perioada 2012-2016, a încredinţat toate contractele de plombare a stăzilor din Tecuci „unchiului” Nelu Gălbenuş; că tot el primea banii şi pe deszăpezire, şi pe balastare, etc….. „Nepoate”, de aia străzile sunt ciuruite şi pline de gropi.
În semn de onoare şi recunoştinţă, în tot acest timp, „Nepotul Luci” ţine şedinţele PNL vegheate de pe perete de tabloul lui Ţuchel Daniel. (vezi mai jos foto).

Uite si Scrisoarea PNL

Poate vrei să citeşti şi...