Ce le mai plac traseiştii! Dacian Cioloş este căpuşat de UNPR-ul lui Gabriel Oprea

  • Ziariştii de la telegraf-expres.ro prezintă în exclusivitate dovezi cu privire la colaborarea de succes dintre UNPR, ”partidul securiştilor” lui Gabriel Oprea, Dacian Cioloş şi filialele USR-PLUS Galaţi.

În centru: Dacian Cioloş PLUS şi achiziţia de la UNPR, Laurenţiu Mardare

USR-istul Mardare pe vremea când era şef la UNPR Galaţi

La Vremuri Noi, „Oameni Noi”,….. Tot noi!

Într-o fotografie postată în mediul on-line, Dacian Cioloş se arată bucuros de noua achiziţie a USR Galaţi. Este vorba despre Laurenţiu Mardare, (cel din stânga lui Cioloş), fost membru în Biroul Executiv al UNPR Galaţi.

Cu transferul UNPR-istului Laurenţiu Mardare la USR se mândreşte şi deputatul Bogdan Rodeanu, preşedintele filialei USR Galaţi. (vezi foto, Mardare este cel în pulover negru).

Deputatul USR Rodeanu, USR-istul liberal Silviu Zinică şi USR-istul UNPR-ist Laurentiu Mardare

Mai mult, în aceeaşi fotografie, deputatul Rodeanu, (cel în pulover maro), se laudă şi cu o trufanda politică din categoria „Oameni Noi”. Este vorba despre  Silviu Zinică, până mai ieri membru cu cotizaţia la zi la PNL Galaţi (cel în cămaşă albă).

Oamenii UNPR-ului se regăsesc pe statele de plată ale USR

Mihai Costache, angajatul USR, în vremurile când era omul lui Marius Stan

 Infuzia de traseişti politici în USR este susţinută financiar cu bani publici. Aşa se face că în postura de angajat al Cabinetului deputaţial USR Galaţi îl găsim pe Mihai Costache, fost purtător de cuvânt şi colaborator al primarului de Galaţi, uneperistul Marius Stan.

Cioloş ar trebui să le spună românilor ce a negociat cu generalul Gabriel Oprea

Şi ca totul să fie şi mai clar, vă prezentăm şi o fotografie de la întâlnirea din sediul central UNPR dintre Dacian Cioloş, pe atunci prim-ministru desemnat, şi susţinătorii săi, conduşi de generalul Gabriel Oprea. (fotografie realizată în 11 noiembrie 2015)

De remarcat faptul că debarcările cu traseişti în cadrul Alianţei USR-PLUS se fac în special prin USR, Dacian Cioloş încercând să pozeze în politicianul imaculat, perfect uscat; care nici partidul lui Nicuşor Dan nu l-a furat, nici n-a transferat, nici nu s-a pupat, nici nu s-a pătat!

Poate vrei să citeşti şi...