Caracatiţa ţuchelistă sufocă Tecuciul; episodul INVAZIA ŢĂPENILOR!

  • Parvenitul de la Ţepu, Ţuchel Gerhardt Daniel a ajuns primar la oraş “vânzându-le” tecucenilor o salbă de minciuni: cum că ar fi neamţ serios şi cinstit, că are o Fundaţie de caritate prin care susţine acţiuni umanitare, că a construit un Parc de Eoliene, etc.
    tuchel cercetas tecuci png

    TUCHEL Gerhardt Daniel

  • Nesimţirea politicianului de la Ţepu a atins apogeul în momentul în care le-a promis tecucenilor că le va oferi 3000 de locuri de muncă.
  • Tecucenii abia acum înţeleg faptul că Gerhardt Ţuchel a venit la cârma oraşului ca să ia nu să dea. Astfel, rând pe rând, locurile de muncă din administraţia tecuceană sunt ocupate de către ţăpeni.

În prezent, la mijlocul mandatului de primar, Gerhardt Ţuchel se mândreşte cu faptul că a trimis în somaj sute de tecuceni, angajând în locul lor consăteni din Ţepu. Altfel spus, după ce a ajuns primar al Tecuciului, Ţuchel Gerhardt Daniel a declanşat INVAZIA ŢĂPENILOR; o structură organizată care îşi bate joc de banii şi destinele tecucenilor.

Tecucenii plătesc şi pentru fidelizarea voturilor din Ţepu

www.favor.ro vă prezintă doar “crema” ţăpenilor instalaţi de Ţuchel la vârful departamentelor din Primăria Tecuci sau la societăţile de servicii publice ale Consiliului local. Astfel, cele mai importante trei poziţii din primăria Tecuci sunt parazitate de ţăpence înscăunate pe criterii de “origine sănătoasă”: vatra satului Ţepu. Cheltuirea celor 800 de miliarde lei, (la atât se ridică bugetul anual al Primăriei Tecuci) este la discreţia şi semnătura celor trei ţucheliste.

Sub sloganul FACEM TREABĂ!, primarul Ţuchel şi-a adus în funcţii publice municipale naşii, verişorii, prietenii şi vecinii din Ţepu. Astfel, pe spatele tecucenilor, Ţuchel îşi fidelizează şi îşi răsplăteşte electoratul din comună, electorat de care familia sa are mare nevoie ca să câştige primăria Ţepu şi în 2016.

Iată doar câteva “braţe de nădejde” ale Caracatiţei ţucheliste angajate la Primăria Tecuci în ultimii doi ani:TABEL TAPENI Tecuci

 

SLIDE 1 TAPENII png final tecuci

 

Poate vrei să citeşti şi...