“Şmecherul de Ţepu” cu tupeu de derbedeu

  • Johannis si Tuchel tecuci

    dă click şi vezi cum „Şmecherul de Ţepu” se agaţă cu tupeu de imaginea lui Johannis

    Atac fără precedent al senatorului PSD Daniel Butunoi la adresa primarului: “Ţuchel nu îi iubeşte pe tecuceni şi tratează Tecuciul ca şi cum ar fi stăpânul oraşului”.

  • Fostul partener din USL dezvăluie şi farsa ţăpeanului „vândută” tecucenilor în campania electorală: Ţuchel şi-a pus nume de neamţ ca să îl creadă lumea primar performant  şi onorabil.
  • Declaraţiile senatorului vin pe fondul ruperii USL la Tecuci şi a valurilor de destituiri aplicate de Ţuchel în rândul directorilor PSD.
  • În replică, proaspăt lepădat de PSD, Ţuchel s-a aliat cu “portocaliii care au adus Tecuciul la sapă de lemn”.

 „Nu este crescut aici şi de aceea nu iubeşte tecucenii”

Învitat într-o emisiune la Radio Tecuci, preşedintele PSD Tecuci senatorul Daniel Butunoi l-a acuzat pe primarul BALZAC tecuci tuchelŢuchel de impostură şi de faptul că “nu îi iubeşte pe tecuceni”. “De când Ţuchel Daniel a devenit primar, Tecuciul a ieşit în evidenţă în presa naţională cu ouăle şi iepuraşii de Paşte din faţa Catedralei, cu scandalurile de la Spital şi cu faptul că primarul şi-a pus nume de neamţ.

Este un lucru despre care eu nu discut cu plăcere dar trebuie să îl spun. Actualul primar şi-a pus nume de neamţ (nota redacţiei: Gerhardt) pentru a câştiga alegerile din 2012, venind în antiteză cu numele de sorginte evreiască a fostului primar Finkelstain.

Pot să vă arăt o declaraţie din anul 2008 când Ţuchel afirma într-un interviu de presă că este mândru că se trage dintr-o familie de răzeşi din neamurile lui Mândru de pe dealurile Berheciului. Apoi, dintr-o dată a devenit neamţ.

Mie nu imi place atitudinea primarului; tratează Tecuciul ca şi cum ar fi stăpânul oraşului. Nu este crescut aici şi de aceea nu iubeşte tecucenii. Am şi argumente în sensul acesta.”, a conchis senatorul.

Comedia Umană: răzeşul travestit în neamţ

monitorul tuchel tecuci tecuceanul

dă click pentru a mări documentul

Declaraţiile senatorului aduce încă odată în atenţia publică “cazul ţăranului de la Ţepu care a ajuns prin impostură primar al Tecuciului”.

Site-ul nostru este singurul care poate să prezinte opiniei publice şi documente despre cum poţi deveni peste noapte neamţ “vopsit”. Este vorba despre Monitorul Oficial din data 21 aprilie 2010 unde apare anunţul de solicitare de schimbare a numelui din Ţuchel Daniel în Ţuchel Gerhardt-Daniel (vezi document).

Şi-a schimbat numele ILEGAL

În schimb, cea mai mare întrebare despre acest “tertip electoral” este legată de LEGALITATEA demersului dobre tuchel sampanieprimarului Ţuchel. OG41/2003, actul normativ care reglementează dobândirea şi schimbarea numelor pe cale administrativă, specifică foarte clar situaţiile temeinice în care îţi poţi schimba numele. După analiza documentelor, specialiştii în drept susţin că Ţuchel nu se încadează în nici o situaţie acceptată de lege.

Se pare că, pentru „reuşita” demersului, Ţuchel (Gerhardt) Daniel a fost „consiliat şi sprijinit” de către şeful său pe linie de partid, preşedintele PNL Galaţi, Victor Paul-Dobre, fost secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor.

“Academician, doctor, inginer…”, Ţuchel Daniel

Falsificarea originilor pentru a câştiga alegerile din Tecuci nu a fost singura potlogărie pusă la cale de către ţăpeanul Ţuchel (Gerhardt) Daniel.  Individul şi-a bătut joc de tecuceni „falsificându-şi” inclusiv studiile şi realizările. Şirul minciunilor este impresionant şi te duce cu gândul la un caz demn de atenţia psihiatrilor. www.favor.ro pune la dispoziţia cititorilor (dar şi a lumii ştiinţifice medicale) pliantul de campanie şi „derapajele” alesului. (dă click pe pozele de mai jos).

În urma investigaţiilor am constatat că „Masterul în drept comunitar şi administraţie publică europeană” este o invenţie neruşinată. Pentru a-şi „umfla” meritele Ţuchel s-a laudat că a terminat o Academie militară. Total fals; este vorba doar despre un Institut militar. La acestea se adaugă „tromboanele” legate de existenţa unei Fundaţii de caritate intitulată „Ţuchel Gerhardt Daniel” sau a construirii unui Parc de eoliene la Ţepu („cel mai mare din Moldova”).

Una peste alta, mai nou, Ţuchel Daniel, (ca orice frustrat gen Elena Ceauşescu), şi-a adăugat la semnătură şi titulatura de economist.

Acum, Ţuchel s-a lepădat de PSD şi s-a aliat cu “portocaliii care au adus Tecuciul la sapă de lemn”

HOT-tuchel-FavorÎn prezent, găsindu-şi noi aghiotanţi politici, ţăpeanul a prins glas şi de câteva zile cântă partitura cu care a păcălit tecucenii şi în 2012: “voi oferi transport gratuit pentru elevi şi bătrâni, voi anvelopa gratuit toate blocurile, voi crea 3000 de locuri de muncă”, etc. În realitate, noua clică ţuchelistă se ocupă cu ceea ce ştie mai bine să facă: parazitează posturile din administraţia locală şi sifonează banii publici către firmele de partid. (vom reveni cu amănunte).

Poate vrei să citeşti şi...