Sindromul nu-i dă pace. Încă un derapaj psihiatric şi antidemocratic

  • Primarul Tecuciului, Ţuchel Daniel, demonstrează că rămâne cel mai interesant specimen psihiatric şi antidemocratic.
  • Una dintre fixaţii este distrugerea oricărei forme de presă locală şi înlocuirea acesteia cu „presa familiei Ţuchel”, limitând astfel posibilitatea tecucenilor de a se informa corect din mai multe surse independente.
  • Este boala şi visul dictatorilor, a celor care îşi dezvoltă şi îşi întreţin obsesiv cultul personalităţii.tecuci tuchel tecuceanul ss

Boala lui Ţuchel este molipsitoare

Încă din primele zile de mandat, Ţuchel Daniel a pus Poliţia Locală să interzică şi să blocheze accesul ziariştilor la Şedinţele de Consiliu Local, care sunt publice. Abuzurile şi hărţuirea ziariştilor din Tecuci au luat forme demente, incluzând metode de filaj, ameninţări, urmărire a vieţii private a ziariştilor (cu publicarea unor fotografii din viaţa privată), culminând cu publicaţii scabroase asumate şi distribuite în Tecuci de primarul Ţuchel Daniel şi deputaţii liberali Victor Paul Dobre şi Mircea Toader.

Parvenitul de la Ţepu este şi autorul moral al mai multor bloguri şi site-uri locale unde, cu obstinaţie, sunt înjuraţi ziariştii sau adversarii politici. Întreaga acţiune paranoidă este comandată de primar şi pusă în practică de angajaţi ai Primăriei Tecuci, Casa de Cultură Tecuci, angajaţi de la Ţepu, sau de membri PNL subordonaţi lui Ţuchel.

“La Radio. Vreau la Radio!”

tecuceanul tecuci serban tuchi

Directorul Raiffesen, Cristi Şerban, cu ochii pe terenurile din Tecuci

Pentru a-şi alimenta şi întreţine cultul personalităţii Ţuchel a ordonat înfiinţarea ziarului Tecuceanul, pe bani publici, scris la ordinul său de slugi din Primăria Tecuci, fiindu-i alocat în buget, anual, aproximativ 20 miliarde lei.

Delirul de grandoare şi megalomanie trebuia amplificat şi cu un post de Radio. Pentru asta, Cristi Şerban, partenerul de concedii al lui Ţuchel Daniel, a cerut licenţă de emisie la CNA, participând la licitaţie în data de 25 noiembrie 2013 cu o firmă înfiinţată cu doar 11 zile înainte, SC Pro Business Tec SRL. Cristi Şerban este directorul băncii Raiffeisen Tecuci, (unde, întâmplător sau nu, îşi au conturile Primăria Tecuci şi toate firmele înfiinţate de către aceasta), fiind numit de către primar, printre altele, preşedinte al Consiliului de Admistraţie al Spitalului Municipal Tecuci.

Licenţa de emisie a fost pierdută de Cristi Şerban în favoarea Radio ZU. Astfel, Ţuchel a trecut la planul B: a încercat să cumpere Radio Tecuci. Deoarece proprietarul postului de radio, Cristi Pohrib,  a refuzat vânzarea, Ţuchel a trecut la represalii, culminând cu închiderea abuzivă a postului de radio (abuz demonstrat printr-o hotărâre judecătorească) şi amendarea “nesupusului” de către Primăria Tecuci cu 100 milioane lei pentru „lipsă de autorizaţie de construcţie pentru o antenă de un metru înălţime”(contestaţia amenzii se află în stadiul de proces).

Tovarăşu Ţuchel cere instaurarea CENZURII

Dezvăluirile despre jaful din administraţia locală şi faptul că nu poate să îi învingă pe ziariştii din presa liberă îl aduce pe Ţuchel în pragul disperării şi demenţei. Aşa se face că pe 14 august a.c. primarul face un apel pe facebook-ul personal ca tecucenii să nu mai citească articolele de pe site-ul nostru deoarece „discredităm activitatea neobosită” a conducătorului iubit. Gestul primarului poate fi catalogat drept un derapaj psihiatric şi democratic nemaiîntâlnit în lumea europeană.tecuci tecuceanul aa

Un laş care nu vrea să răspundă pentru faptele comise

tecuci tecucbbeanul e

Ţuchel se joacă liber de-a dictatura

Conducerea redacţiei favor.ro precizează că, aşa cum s-a putut observa de-a lungul timpului, toate articolele noastre sunt însoţite de documente. De asemenea, precizăm că, deşi am făcut nenumărate solicitări, Primăria Tecuci a refuzat să organizeze vreodată vreo conferinţă de presă. Totodată, am depus la Primăria Tecuci numeroase cereri în vederea obţinerii de documente publice, toate vizând achiziţii, contracte şi cheltuieli publice. (de exemplu: banii cheltuiţi pe concertele simfonice, pe excursiile din Franţa, pe mesele festive, contractele cu Nelu Gălbenuş, cu firmele de la Ţepu, costurile cu Revelioanele şi alte zaiafeturi, etc). De fiecare dată primarul Ţuchel a preferat să încalce şi să sfideze legea, preferând ca Primăria să plătească despăgubiri în Justiţie. Precizăm că suntem pe rol în opt astfel de procese cu Primăria şi Primarul Tecuciului.

De remarcat este faptul că niciodată primarul Daniel Ţuchel nu ne-a intentat vreun proces pentru dezvăluirile făcute. A preferat doar să stea ascuns în spatele unor bloguri şi să ne înjure, împreună cu toţi ţucheliştii lui, comandând în acelaşi timp campanii de denigrare sau de filaj.

Dacă într-o zi vom fi nevoiţi să închidem activitatea redacţională (edităm în prezent favor.ro şi ziarul Telegraf-expres) recomandăm cititorilor ca alternativă la democraţie ziarele familiei Ţuchel: Tecuceanul şi Gazeta de Ţepu. (vezi pozele de mai jos)

Din galeria de comunişti scăpătaţi psihic, Ţuchel şi-a comandat cea mai mare poză de ziar. Uite o comparaţie!

 

tecuci-tecuceanul-scanteia

Uite şi două exemplare din Gazeta de Ţepu, publicată tot pe bani publici.Tuchel Marian Tecuci Tepu 2
gazeta-de-tepu-pag-1

Poate vrei să citeşti şi...