Hurdubae ne asigură că va părăsi funcția de primar în plin FALIMENT al Primăriei Tecuci

  • Pămpălăul Cătălin Hurdubae de la PSD, cel mai prost primar pe care l-a avut Tecuciul, declară că la Primăria Tecuci nu mai sunt bani nici de salarii.
  • În traducere, primarul recunoaște că în patru ani a adus orașul la sapă de lemn.
  • Aflat în cârdășie și consiliat de Clanul Grosu, Pămpălăul s-a apucat să facă și un împrumut de 300 miliarde lei, pe care îl vor plăti tot tecucenii în următorii ani.

Întrebat în timpul unei emisiuni dacă mai vrea să candideze pentru postul de primar, Hurdubae se fandosește, se strămbă și se fâțâie, arătându-se un pic nesigur, un pic îngrijorat, ca o mireasă care trebuie să spună DA în fața unui bătrânel respingător, dar plin de bani.

Având promisiuni de susținere din partea PSD și a Clanului Grosu, Hurdubae e dispus să mai înghită o dată broscoiul râios. (vezi video de mai jos)

În ultimii ani, Tecuciul a fost cucerit de Clanul Grosu, adevărații conducători ai organizației PSD și ai Pămpălăului

Cum de a fost posibil acest lucru? Simplu. Cu ocazia alegerilor locale, în primăvara anului 2016, membrii Clanului Grosu și acoliții lor au migrat la PSD punând condiții drastice, situație care ulterior i-a ajutat să devină adevărații prăduitori ai bugetului Primăriei. Astfel, Clanul Grosu a primit în schimbul sprijinului lui Hurdubae controlul asupra Pieței, asupra Cimitirului, a Spațiilor Verzi și a Parcurilor, a Serviciului de Ecarisaj; și-au angajat oameni la Compania de Utilități Publice, la Spital, la Primărie, având acces direct la gestionarea a sute de miliarde lei din bugetul local, etc.

Șeful Clanului Grosu

Mai mult, Șeful Clanului, (un semianalfabet funcțional, migrator pe la vreo șapte partide), a fost numit de către Hurdubae Șef de Cabinet al Primarului, devenind ca importanță numărul doi în administrația locală, având drept de control și decizie asupra tuturor activităților legate de Primărie, inclusiv Bibliotecă, Muzeu, Casă de Cultură.

Înțelegerile și negocierile politice nici nu au fost dificile având în vedere că în primăvara lui 2016 Hurdubae era un amărât agent de asigurări dat afară cu scandal de la ASIROM, iar Daniel Butunoi, președintele PSD Tecuci, era FALIMENTAT pe toate planurile, având sub sechestru casa, terenurile și toate bunurile firmelor, pentru datorii de peste 20 miliarde lei.

Practic, cei din Clanul Grosu i-au prins bărbătește pe cei doi falimentari, după care i-au dirijat după bunul plac.

Vom reveni zilele următoare cu amănunte despre jaful de la Primărie.

Asta, dacă, nu cumva va izbucni la Tecuci un focar de epidemie!

 

 

Poate vrei să citeşti şi...