Galerie foto! De la suport pentru coroane funerare la city-manager al Primăriei Tecuci

  • Slugărnicia, ticăloşia, obedienţa, hoţia şi pupincurismul sunt calităţi de excepţie pe care PSD le apreciază şi le promovează.
  • Sunt ingredientele sigure ale unei cariere de succes, atuuri care te ajută să o iei pe scurtătură şi să ajungi în vârf peste noapte.
  • Teoria este demonstrată şi susţinută de ascensiunea explozivă a pesedistului Mircea Iulian, bufonul dungat al PSD Tecuci, individ alimentat în permanenţă cu bani publici.

Mircea Iulian este atârnătorul preşedintelui PSD Tecuci, Daniel Butunoi, cunoscut senator falimentar şi ţepar de bănci. În prezent, Micea Iulian-city managerul Primăriei Tecuci a intrat în vizorul celor de la Departamentul de Luptă Antifraudă Galaţi.

Uite cum poţi ajunge, în câţiva paşi, de la suport pentru coroane funerare la city-manager al Primăriei Tecuci.

Telegraf-expres pune la dispoziţia cititorilor un Ghid eficient de reuşită a parvenitului în politică. Vezi toate fotografiile de mai jos.

Mai 2012. Mircea Iulian, zis Luleaţă, este la începutul carierei sale profesionale, moment în care este folosit de USL (Alianţa PSD-PNL) pe post de suport de coroane funerare.

Luleaţă ne arată că a intrat în politică fără toţi dinţii în gură. Îi lipsesc premolarii din partea dreaptă sus.

Nu-i bai! Pe atunci, nici Hurdubae nu avea toţi dinţii în gură.

Chiar şi fără toţi dinţii, omul poate să-şi tragă gagică şi să se laude cu ea pe facebook.

Ba, mai mult, poate să se fotografieze chiar cu două. Super bărbat!

După ce în 2013 este numit de PSD director al SC Zone Verzi SRL, Mircea Iulian este prins de Curtea de Conturi că deturnează 32 miliarde lei vechi din fondul de mediu.

Mai 2016. Devine fotograful de Campanie electorală al PSD şi al candidatului Cătălin Hurdubae.

Merge în campanie alături de Hurdubae şi promite construirea Spitalului Regional la Tecuci.

La depunerea candidaturii lui Hurdubae, Luleaţă duce buchetul de flori şi ţine dosarele.

În sfârşit, ajunge în preajma lui Hurdubae. Motiv pentru care rânjeşte satisfăcut la aparatul foto.

Se postează „moţ în frunte” în toate fotografiile PSD Tecuci şi se lipeşte ca „timbru de scrisoare” de Pămpălăul Hurdubae.

Iunie 2016. Luleaţă sărbătoreşte faptul că Pămpălăul, marioneta PSD, a ieşit primar.

Ianuarie 2017. Acum e BOSS. Partidul l-a angajat ILEGAL la Primăria Tecuci pe postul de city-manager cu un salariu de peste 100 milioane lei/lună.

Ajunge să se tragă în poze cu primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu.

El Lidero Maximo, Liviu Dragnea, are onoarea să se pozeze cu Luleaţă de la PSD Tecuci.

City-managerul Tecuciului îşi cumpără pantofi de firmă Moschino. Îşi face poze cu ei că să arate la tot cartierul că e băiat de brand.

Încep să îl înconjoare „divele” de la PSD Tecuci. Bănuim că succesul i se trage de la pantofii de firmă.

Mai 2017. Luleaţă dă lovitura în materie de vestimentaţie prin achiziţionarea unui costum de Bufon dungat.

Atenţie să nu crape! Începe să plimbe costumul pe la ceremoniile publice. Un pic cambrat, un pic îmbăţoşat!

Costumul de bufon dungat este întâmpinat cu pâine şi sare de directoarele de grădiniţă din Tecuci.

Alături de eminenţele cenuşii ale PSD Tecuci. Foto realizată la mitingul de la Bucureşti, de susţinere a penalului Liviu Dragnea.

Luleaţă devine CEL MAI PENIBIL city-manager al României, alături de Pămpălăul Hurdubae, CEL MAI PENIBIL primar al României, fiindcă au inaugurat cu fast o scară de incendiu la o grădiniţă din Tecuci. (vezi video).

În prezent, pesedistul Micea Iulian-city managerul Primăriei Tecuci a intrat în vizorul celor de la Departamentul de Luptă Antifraudă Galaţi.

City managerul este al doilea om ca importanţă în cadrul Primăriei Tecuci, după primarul municipiului. Ajuns pe această funcţie printr-un şir de ilegalităţi comise de consilierii PSD şi printr-un concurs trucat, Mircea Iulian are în sarcină să supervizeze întreaga activitate de Salubrizare a oraşului, a Cimitirului şi Spaţiilor Verzi, inclusiv Parcurile, a Pieţei şi Oborului, activitatea de Ecarisaj, o mare parte din Investiţii, dar şi activitatea instituţiilor du cultură: Bibliotecă, Muzeu, Casă de Cultură.

Poate vrei să citeşti şi...