Domnule Ţuchel, fii primar, nu birjar!

Vestea că o echipă de ziarişti vor edita la Tecuci un ziar în care vor fi dezvăluite jaful şi nemerniciile comise de către administraţia Ţuchel, l-a determinat pe cel din urmă să-şi intensifice comportamentul mârlănesc.

Astfel, gruparea de postaci ţuchelişti aflaţi sub comanda primarului, (indivizi regăsiţi pe statele de plată ale Primăriei Tecuci sau ale Casei de Cultură) au declanşat cea mai vulgară şi mizerabilă campanie de înjurături la adresa celor din presa locală.

Toate demersurile ţucheliste se doresc un fel de „bâtă de Ţepu” pe care Ţuchel o foloseşte ca ameninţare în speranţa că va reduce presa la tăcere. (Vom reveni cu amănunte pe acest subiect!)

Fiindcă Ţuchel îşi justifică limbajul vulgar şi mitocănesc prin scuza “ceea ce fac eu e doar un pamflet la adresa jurnaliştilor” am încercat să îl reeducăm, să îi dăm o lecţie de jurnalism şi să îi prezentăm un model civilizat de pamflet.

P.S. Domnule (încă) primar, când vii la oraş lasă-ţi obiceiurile de ţăpean acasă. Pe noi nu ne sperii.WEB-CARICATURA-TEPUCI

Poate vrei să citeşti şi...