Dezvăluiri fără precedent! Tun de 47.000 de euro dat la Primăria Tecuci de “Alianţa Cumetrilor” PSD-PNL

“Alianţa Cumetrilor”, condusă de preşedintele PSD, senatorul Daniel Butunoi şi preşedintele PNL, Daniel Ţuchel

  • Avem dovezile! Primăria Tecuci a fost furată de-a lungul timpului prin mai multe contracte fantomă!
  • În ultimii şase ani, PSD şi PNL au jefuit cu acte măsluite bugetul Primăriei Tecuci.
  • Jaful generalizat din banii publici a început în 2012,  moment în care oraşul a fost preluat de USL, cunoscută drept “Alianţa Cumetrilor”, condusă de preşedintele PSD, senatorul Daniel Butunoi şi preşedintele PNL, Daniel Ţuchel.
  • Primarul Cătălin Hurdubae riscă între 2 şi 7 ani de puşcărie pentru că a ascuns contractele fantomă „aranjate” de primarul Ţuchel.

Telegraf-expres dă publicităţii în exclusivitate două contracte pe baza cărora s-au sifonat din Primăria Tecuci 47.000 euro (preţul a două apartamente din municipiu). Este vorba despre un contract de prestări servicii pentru Revelionul din 2014 (unde prezentatoare a fost starleta Adelina Pestriţu) şi unul de închiriere a unui echipament de sonorizare pentru acelaşi eveniment. După cum se poate observa, contractele nu sunt semnate de către prestatori, ci numai de către fostul primar Ţuchel Daniel. Practic, avem de a face cu două contracte fantomă, pe baza cărora s-au efectuat plăţi ilegale de 47.000 euro.

Hurdubae pus să şteargă urmele hoţilor

Ajuns la putere în 2016, Pămpălăul PSD-ului a avut misiunea să ascundă contractele prin care tecucenii au fost furaţi de gaşca lui Ţuchel. Pentru că a ascuns contractele fantomă primarul Hurdubae are în prezent dosar penal la Parchetul Tecuci şi riscă între 2 şi 7 ani de puşcărie. Practic, Hurdubae a încearcat ascunderea unui jaf din perioada 2012-2016 estimat la peste 100 miliarde lei.

Schema de furt era condusă de un senator PSD ţepar de bănci şi un liberal şarlatan

Mecanismul condus de “Alianţa Cumetrilor” este simplu: consilierii PSD şi PNL votează în fiecare an bugete exorbitante pentru mese festive, realizarea de concerte, închirierea de scene sau aparatură de sonorizare, închirierea de figurine şi beculeţe de Paşte sau Crăciun-Revelion, iar primarul are misiunea să sifoneze prin contracte dubioase toate aceste sume din bugetul Primăriei Tecuci. Tartorii schemei financiare, senatorul PSD Daniel Butunoi şi preşedintele PNL Ţuchel Daniel, erau legaţi prin relaţie de cumetrie. În plus, fiecare are o reputaţie dubioasă: primul de falimentar şi ţepar de bănci, al doilea de şarlatan profesionist.

În toată această poveste, politicienii au fost consiliaţi de membrii Clanului Grosu. De altfel, mecanismul golănesc de furt al banilor publici se perpetuează şi în ziua de astăzi.

Urmăriţi în continuare Telegraf-expres.ro şi veţi afla amănunte despre cum sunt organizaţi golanii din politica locală. Până atunci, iată contractele fantomă prin care s-au făcut plăţi ilegale de 47.000 de euro.

Contract Revelion 37.000 euro

Contract de inchiriere sonorizare 9920 euro

Poate vrei să citeşti şi...