Cimitirul tecucenilor a ajuns bătaia de joc a Clanului Grosu

  • În urma unor înţelegeri de tip Mafiot, PSD Tecuci, în frunte cu senatorul FALIMENT Daniel Butunoi, a dat Tecuciul pe mâna Clanului Grosu.
  • Aşa se face că Interlopii au ajuns să controleze sau să administreze direct Piaţa, Oborul, Cimitirul, Parcurile şi Spaţiile Verzi, Locurile de Joacă, Serviciul de ecarisaj.
  • Mai mult, Clanul Grosu a ajuns să-şi angajeze zeci de acoliţi la Compania de Utilităţi Publice, Spital, Primărie, culminând cu faptul că şeful Clanului, Constantin Grosu, a fost desemnat consilierul personal al Primarului Hurdubae.
  • Împreună, cei din Clanul Grosu, direct sau indirect, sunt implicaţi în administrarea şi gestionarea a sute de miliarde lei din bugetul local al tecucenilor.

Mizeria Clanului Grosu a cuprins şi Cimitirul

În urma deciziilor conducerii  PSD, administrarea Cimitirul din Tecuci a ajuns să fie parazitată de membrii Clanului Grosu.

Astfel, în urma unor negocieri politice, Virgil Grosu a fost numit de PSD director al Cimitirului. Deşi Virgil Grosul gestionează anual un buget de peste 60 miliarde lei, tecucenii se plâng că în Cimitir este mizerie şi nu se face curăţenie.

Mărturie stau şi o serie de fotografii trimise de un tecucean care şi-a dorit să-şi păstreze anonimatul de frica Clanului Grosu.

Este de notorietate faptul că, în trecut, un membru al Clanului s-a răzbunat pe un tecucean incendiindu-l, cauzându-i acestuia din urmă decesul.

articol scris de Cristi Calmuc

 

Poate vrei să citeşti şi...