Video! Șeful Clanului Grosu se laudă la TV că a câștigat Tecuciul!

  • „Spartacusul” Constantin Grosu povestește cum l-a adus pe Daniel Gerhardt-Țuchel la Tecuci și faptul că el l-a făcut primar. Același lucru îl susține și despre Pămpălăul Hurdubae.
  • Interlopul aduce amănunte despre implicarea sa în politica locală cât și despre microbul pe care l-a avut de după Revoluție. (click pe video)

Șeful Clanului Grosu este consilierul personal al primarului Hurdubae, numit de către acesta în funcția de Șef de Cabinet, fiind, de fapt, adevăratul conducător al orașului.

În trecut, Grosu Constantin, “Spartacusul Tecuciului”, a fost prim-sfătuitor al primarului Țuchel, fiind angajat de către acesta tot pe funcția de Șef de Cabinet.

După ce a migrat pe la mai multe pardide (PNȚCD, ANCD, AP, PNL) Șeful Clanului Grosu este în prezent membru de vază al PSD Tecuci, deținând și funcția de consilier județean din partea social-democraților. Îi ține sub control atât pe senatorul Faliment, Daniel Butunoi, președintele PSD Tecuci, cât și pe Pămpălăul Hurdubae, agentul de asigurări ratat care se pregătește să plece din funcție.

Intr-adevăr, Clanul Grosu a acaparat Tecuciul. În edițiile viitoare vom scrie despre cum s-a ajuns ca interlopii să fure fără scrupule banii tecucenilor.

Amănunte în ediția viitoare!

Poate vrei să citeşti şi...