VIDEO! Demenţa lui Ţuchel a scos iar oamenii în stradă

  • Derapajele psihiatrice ale penalului Ţuchel afectează tot mai mulţi tecuceni.Miting-neautorizat-Tecuci-14
  • După ce a intrat în conflict cu presa, cu profesorii şi angajaţii din sistemul sanitar, ţăpeanul şi-a stabilit o nouă ţintă de atac: crescătorii de animale.

Tecuciul pare că a devenit centrul grevelor din România. Sătui de abuzurile primarului Ţuchel reprezentanţii Asociaţiei Crescătorilor de Animale şi-au manifestat nemulţumirea printr-o grevă spontană care a avut loc zilele trecute în faţa Primăriei Tecuci. Manifestanţii îl acuză pe Ţuchel de comportament dictatorial şi de faptul că le-a mărit chiria pe păşune cu 700%.

Primarul îşi justifică abuzul printr-o expresie golănească: „am mărit taxele fiindcă sunt ŞMECHER”

ordin-Tuchel

Dă CLICK pentru a mări DOCUMENTUL

Crescătorii de animale au fost nevoiţi să apeleze la o formă spontană de grevă deoarece Ţuchel le-a refuzat două cereri consecutive de miting organizat. În faţa manifestanţilor, „Şmecherul de Ţepu” a refuzat dialogul şi s-a baricadat în primărie dovedindu-şi încă o dată laşitatea şi frica.

Pentru cei doar câţiva protestatari, Ţuchel a dat ordin să fie protejat de zeci de poliţişti, jandarmi, angajaţi ai Poliţiei Comunitare, ofiţeri DGIPI.

Încadrîndu-se perfect în normele psihiatrice ale unui paranoic, primarul a emis o dispoziţie prin care a suspendat activitatea funcţionarilor din primărie acuzând închipuite primejdii la viaţa şi integritatea acestora. La ora 12.00 Primăria Tecuci a fost evacuată.

Cu ocazia protestului s-a înregistrat şi o premieră: oamenii primarului au trimis printre fermierii manifestanţi câteva pirande cu fuste colorate în încercarea de a trimite acţiunea în derizoriu.

Şeful Poliţiei Locale Tecuci şi-a dat DEMISIA

DSCF7528

Matei Romeo a demisionat şi s-a lepădat de Ţuchel Gerhardt-Daniel

Organele de ordine nu au aplicat nici o amendă protestatarilor, dovadă a faptului că aceştia s-au manifestat în limitele legii. Şeful Poliţei Locale Tecuci, Romeo Matei, şi-a dat DEMISIA din funcţie, refuzând să mai fie implicat în jocurile murdare ale neamţului contrafăcut Ţuchel Gerhardt.


RECLAMA

MACHETA_CMYK

Poate vrei să citeşti şi...