Tupeu de parvenit. Ţuchel a cheltuit aproape un miliard ca să te mintă cu neruşinare

Tuchel-Dobre-la-Tepu tecuceanul

Deputatul PNL Victor Paul Dobre şi parvenitul Ţuchel, pe vremea când ne minţeau că au construit Parc de Eoliene la Ţepu

Primăria Tecuci a cumpărat recent un pachet de promisiuni electorale de lux. Denumit pompos Strategia de Dezvoltare pentru perioada 2014-2020, pachetul de promisiuni a costat municipalitatea peste 850 milioane lei şi a fost achiziţionat de la firma ieşeană Avensa Consulting. Dacă vă întrebaţi pe ce s-au plătit atâţia bani din bugetul local aflaţi că Strategia de Dezvoltare a municipiului Tecuci pentru perioada 2014-2020 reprezintă „o sumedenie de planuri pe care administraţia locală şi-a propus să le pună în aplicare în următorii cinci ani, pentru a da viaţă oraşului”.

„Gogoşeria” de 850 de milioane de lei încearcă să ne convingă că dacă îl mai votăm pe Ţuchel şi în 2016, acesta va finaliza următoarele proiecte: Aerodrom de un milion de euro, cinema 3D, Construcţia unui pasaj subteran auto în zona haltei Tecuci Nord, extinderea axului central al străzii Matei Basarab la patru benzi, anveloparea blocurilor şi tâmplărie termoizolantă, piste de biciclete, Centru multifuncţional de afaceri prin reconversia unei părţi din platforma unei foste Unităţi Militare, în suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi.

tecuceanul tuchel tecuci

Ipostază din timpul „exorcizării” mincinosului Ţuchel

Spicuind Strategia de Dezvoltare pentru perioada 2014-2020 aflăm şi cum va fi construit Centru multifuncţional de afaceri. „Acesta va presupune demolarea construcţiilor existente la Unităţile Militare, amenajarea terenului, construirea de platforme, drumuri, reţele de alimentare cu apă, canalizare şi gaze. Platformele cu acces la toate utilităţile vor fi concesionate/vândute către investitori interesaţi de investiţii greenfield, iar spaţiile din hală şi cele din clădirea multifuncţională pentru investitori şi întreprinzători locali din sfera IMM”…. Cât tupeu!

interfata telecomenzi oferte

CLICK PE PUBLICITATE

Poate vrei să citeşti şi...