Ţuchel transferă banii tecucenilor în zona Shogunului

  • www.favor.ro continuă şirul dezvăluirilor despre Mafia locală PNL şi modul în care aceasta beneficiază de banii tecucenilor.
  • În vârful structurii organizate de tip mafiot se află preşedintele  PNL Galaţi Victor Paul Dodre (zis Shogunul), acesta fiind secondat de către primarul Tecuciului, Ţuchel Gerhardt Daniel.
  • Citeşte în continuare despre modul în care tecucenii sunt buzunăriţi şi jefuiţi de Şmecherul de la Ţepu.harta cu steag shogun tecuci

În timp ce firmele din Tecuci sunt „lăsate să facă foamea” primarul parvenit Gerhardt Ţuchel dirijează banii strânşi la Primăria Tecuci către zona reprezentată şi stăpânită de Shogunul PNL Victor Paul Dobre.

Este vorba despre colegiul deputaţial Tecuci Nord format din comunele Ţepu, Corod, Gohor, Munteni, Negrileşti, Nicoreşti, Poiana, Priponeşti, Buciumeni, Brăhăşeşti, Ghidigeni, Cerţeşti, Drăguşeni. Practic, prin diverse tertipuri şi încălcări ale legii, firme cu origini în aceste comune au beneficiat în ultimii doi ani de plăţi de zeci de miliarde de lei de la bugetul Primăriei Tecuci. Astfel, banii tecucenilor sunt efectiv scoşi din oraş şi plasaţi  în colegiul Shogunului liberal Victor Paul Dobre.

Dedicaţii speciale….!

Ritualul Shogunului

Ritualul Shogunului

Controalele Curţii de Conturi au constatat faptul că pe mandatul ţăpeanului Ţuchel Daniel la Primăria Tecuci nu s-a organizat nici o licitaţie publică pentru serviciile achiziţionate. Practic, primarul a atribuit contractele după bunul plac, majoritatea firmelor beneficiare fiind din zona liberalilor „de la ţară”.

Cel mai cunoscut caz este cel al firmelor corodeanului Nelu Gălbenuş, finul de cununie al primarului Ţuchel. Dezvăluiri despre relaţia infracţională dintre firmele lui Gălbenuş şi Primăria Tecuci pot fi citite pe larg, în câteva articole deja publicate pe www.favor.ro.

Tot în comuna Corod îşi are sediul şi Asociaţia Inforural, cea care a primit cu dedicaţie suma de 638 milioane lei pentru Studiul „Potenţialul Hidro-Geologic al Tecuciului”. Asociaţia Inforural din Corod este cel mai fericit caz din istoria afacerilor. Astfel, aceasta a fost înfiinţată în 6 martie 2013, iar Primăria Tecuci i-a atribuit contractul exact a doua zi, pe 7 martie 2013.

Uite cum funcţionează reţeaua lui Ţuchel

Tot un exemplu de succes este şi SC Metro Service, firmă patronată de ţăpeanul Gelu Pleşcan. Acesta este cunoscut publicului larg drept patronul de la Restaurantul „Pietricele”, singurul local frecventat de către Ţuchel pentru discuţiile de taină. Firma ţăpeanului este beneficiara unor contracte de miliarde cu Primăria Tecuci în urma unor proceduri ilegale, de atribuire directă, uzitate de către Ţuchel. Şmenul constă în divizarea contractului de achiziţie în mai multe contracte distincte cu valoare mai mică, pentru a evita procedurile de licitaţie. (asupra acestui subiect vom reveni în ediţiile viitoare)

De manevra „divizarea contractului” a beneficiat şi firma Romgen Uniconstruct. Societatea are ca obiect de activitate lucrări de construcţii, fiind înfiinţată în iunie 2012 în comuna Gohor, exact în luna în care Daniel Ţuchel a ajuns primar de Tecuci. Firma este patronată de Cruceanu Dănuţ, un apropiat de-al lui Ţuchel, şi este folosită pentru sifonarea banilor din Primăria Tecuci. Deşi nu a avut niciodată vreun angajat, firma din Gohor a beneficiat până în prezent de încasări de câteva miliarde de lei.

Tecucenii trebuie să plătească. Nimeni nu scapă!

Shogunul liberal Victor Paul Dobre şi Ţuchel Daniel sărbătorind îngenuncherea tecucenilor

Shogunul liberal Victor Paul Dobre şi Ţuchel Daniel sărbătorind înfrângerea tecucenilor

O altă firmă nou înfiinţată şi beneficiară a mărinimiei ţucheliste este SC Razcons Design Stil din Drăguşeni. Aceasta se ocupă în prezent de recondiţionarea gardului de la Parcul Central Tecuci.

Paralel cu acţiunea infracţional-organizată de umflare a conturilor firmelor din apropierea liberalilor, primarul parvenit Daniel Ţuchel are grijă să trimită cu regularitate către tecuceni ameninţări pentru plata impozitelor şi taxelor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poate vrei să citeşti şi...