Ţuchel priveşte Tecuciul de sus. Prietenii ştiu de ce!

1mmm

Marian Ţuchel, fratele primarului de Tecuci, se laudă pe facebook cu aparatura performantă pentru survol.

Într-un comunicat trimis la redacţie tatăl lui Ţuchel îi avertizează pe tecuceni: „Fiţi atenţi să nu vi se fure terenurile şi clădirile”.

Atenţionarea vine pe fondul unor acţiuni întreprinse în ultima perioadă de către fraţii Marian şi Daniel Ţuchel cu privire la survolarea şi fotografierea miniţioasă a intravilanului şi extravilanului aparţinând comunei Ţepu şi a municipiului Tecuci. Aparatele folosite sunt superperformante şi pot surprinde detalii de pâna la 10 cm la sol.

În comuna Ţepu este cunoscut faptul că Ţuchel a făcut avere prin speculaţii şi achiziţii mobiliare (terenuri de la primărie, iazuri, serele din Munteni, imobile fără moştenitori, contracte de concesiune transformate peste noapte în contracte de vânzare).

Fiindcă mai are doar un an de mandat, primarul Ţuchel Daniel a început şi vânzarea unor terenuri, case şi apartamente din fondul locativ al Primăriei Tecuci. Bineînţeles, la preţuri derizorii şi prin încălcarea legii.

Vom reveni cu documente. Până atunci, vă oferim o galerie foto cu “Imobilele din Tecuci privite de sus”, executată cu o dronă de către un apropiat de-al lui Ţuchel.

Poate vrei să citeşti şi...