Ţuchel ameninţă ziariştii să poarte cască, fiindcă „Nu se ştie niciodată!”

Atacul sângeros împotriva ziariştilor din Franţa ne-a determinat să republicăm articolul apărut acum o lună pe favor.ro, în data de 4 decembrie 2014. Poate cineva se sesizează şi pune capăt ameninţărilor şi abuzurilor la adresa presei comise de către primarul liberal Ţuchel Daniel.SLIDE-CHANALIE-PNG

 • Ţăpeanul Daniel Ţuchel a declanşat războiul cu ultima redută pe care o mai visează cucerită la Tecuci: presa independentă.
 • Daniel-Gerhardt-Tuchel tepuDe aceea, omul care şi-a falsificat numele şi originile a dat comandă ca spiritele libere din presa locală să fie denigrate şi “executate public”.
 • Mai mult, primarul liberal a ţinut să ameninţe personal un ziarist la telefon: “O să vă arăt ce poate un primar în funcţie. O să mă ocup de d-voastră şi de tot ce vă poate afecta”.

În 2014, ţăpeanul Daniel Ţuchel a venit l-a Tecuci şi a “cerşit pământ şi apă”; Şi voturi. Tecucenii l-au primit omeneşte şi l-au pus în capul mesei. La scurt timp ne-am trezit că jefuieşte bugetul local, că ne ia locurile de muncă şi le împarte după bunul plac cetelor de cumetri, rude şi neamuri de la Ţepu sau clanurilor din PNL: gălbenuşi, grosu sau interlopi locali. În schimb, ţăpeanul nu s-a mulţumit doar cu aceste ticăloşii.

Oare ce o să ne arate primarul?

De disperare, Ţuchel s-a apucat să înjure ziariştii care fac dezvăluiri despre hoţiile şi abuzurile pe care le comite.…. Cu tupeu. La noi acasă. Astfel, acest individ face dovada că nu a învăţat să se şteargă de noroi ori de câte ori intră în Tecuci pe drumul dinspre Ţepu. Că a rămas la stadiul primitiv, de ciomăgar. Efectiv el vrea ca la Tecuci să dea cu ghioaga. Aşa s-a ajuns ca la Tecuci, ţăpeanul Daniel Ţuchel să-şi permită să ameninţe ziariştii la telefon: “O să vă arăt eu ce poate un primar în funcţie. O să mă ocup de d-voastră şi de tot ce vă poate afecta”.

Uite la ce îl duce mintea pe primar

Jegoşi, bolnavi de sifilis, jigodii, beţivani, şleahtă de idioţi, proşti, mitocani, psihopati, sunt doar căteva epitete pe care CLONA PNGle foloseşte ţăpeanul la adresa jurnaliştilor. Pentru a denigra presa, primarul Daniel Ţuchel a angajat diverşi indivizi pe organigrama Primăriei Tecuci şi le-a dat sarcină să înjure ziariştii pe  mai multe bloguri sau conturi de  facebook. Ţăpeanul a mers până într-acolo încât a clonat site-ul protecuci.ro, realizând site-ul protecuci.com (un site cu un limbaj mârlănesc), copiind elementele grafice ale originalului pentru a induce cititorii în eroare. Toate aceste fapte sunt astăzi în atenţia Poliţiei şi a instituţiilor de anchetă, făcând obiectul unui dosar consistent de cercetare.

Vom scrie în continuare despre modul în care sunt gestionaţi banii tecucenilor

Peste câteva luni primarul Daniel Ţuchel va împlini trei ani de când se află la cârma Tecuciului. În această perioadă TUCHEL DECUPAT USL PNG BUNTecuciul a cunoscut cel mai lacom, vulgar şi agresiv primar pe care l-a avut vreodată. Un parvenit din Ţepu, incompetent, mincinos, obraznic, cu tupeu de individ necivilizat şi negru în cerul gurii.

În primăvara lui 2016, când sunt planificate alegeri locale la termen, tecucenii îl vor trimite acasă. Definitiv!… Sau, poate că între timp va fi arestat pentru fărădelegile pe care le comite.

Până atunci, vă dăm întâlnire în fiecare săptămână pe www.favor.ro pentru a afla în continuare despre modul în care sunt cheltuiţi banii pe care vi-i ia cu japca zapciul Daniel Ţuchel. Vom scrie mai departe! Încă nu am ajuns să ne fie frică, la noi acasă, de un străin.

Poate vrei să citeşti şi...

3 Responses

 1. Mariana spune:

  Asta nu e primar.E doar un individ mic ,ranchiunos si egoist ,cu frustrari imense legate de capacitatea intelectuala zero pe care (nu) o are, pus pe capatuire personala .Si atat.Avem institutii care tac complice -Curtea de Conturi spre exemplu cu minunatul ….. posesor de viloi si asfalt ,avem DNA care se face cu greu ca nu observa sifonarea de ban public in buzunarele lor,avem…
  Tie Gherharde sa-ti fie rusine pentru umilinta la care supui tecucenii.
  Noua tecuceni sa ne fie rusine pentru ca acceptam un asemenea specimen si nu facem nimic.
  Mi-e sila .

 2. Cezar spune:

  Cand o fi folosit epitetele acelea Tzucal s-a gandit probabil la slugile lui de asa-zise ziariste ,,cu bac” pe care le-a bagat in slujba cu incalcarea flagranta a legii.

 3. Cleopatra spune:

  Sa intelegem ca ,,ziaristele cu bac” sunt Aida, intelectuala care face cultura in Casa de Cultura Tecuci si Alina sefa gazetei de perete a primarului?? Super! Elita culturii tecucene! …. adica molfaiala aia de texte fara nioma jurnalistica.