Tripleta ţuchelistă toacă banii tecucenilor!

  • www.favor.ro  vă prezintă cea mai nocivă formulă de conducere administrativă pe care a cunoscut-o vreodată oraşul nostru.WEB-BUN-DRAPEL-TUCHEL
  • De doi ani ei îşi bat joc de banii şi destinele municipiului Tecuci.
  • Numită şi “Tripleta ţuchelistă” este formată din primarul Ţuchel Gerhardt, contabila-şefă a primăriei Anca-Angelica Niţă şi jurista Rugină Iuliana-Geta.
  • Tripleta nocivă, reprezintă „crema” plutonului format din  cei peste 40 de ţăpeni angajaţi în ultimul an de către Ţuchel în administraţia tecuceană.

În anul 2013, sub semnătura „Tripletei ţucheliste”, bugetul primăriei Tecuci s-a risipit în trei direcţii distincte: îndestularea firmelor de casă, întreţinerea vieţii de nabab şi a delirului de grandoare a falsului neamţ Ţuchel, petreceri şi kitsch-uri decorative.

Primăria are o Cameră Secretă, interzisă tecucenilor

media_138875328374997900De când s-a instalat primar al Tecuciului, Ţuchel Gerhardt bagă bani cu nemiluita în sediul primăriei, transformând clădirea într-un „buncăr” de lux şi confort. Unul dintre spaţiile interzise publicului, ţinut la mare secret, este Camera de protocol situată la subsolul primăriei. După ce s-au investit sume colosale, Camera Secretă (vezi fotografia alaturata) a beneficiat de prezenţa starletei Adelina Pestriţu, dar şi a altor „pupeze deocheate”, devenind un loc de bairam şi distracţii al noii nomenclaturi ţucheliste.

 Banii tecucenilor se duc pe „scaunul de domnie ţuchelistă”

După ce în 2012 s-au cheltuit căteva miliarde de lei cu renovările la sediul Primăriei, în 2013 sarabanda investiţiilor în “buncărul ţucheliştilor” a continuat. www.favor.ro prezintă cititorilor săi o listă cu doar o parte dintre investiţiile făcute din ordinul lui Ţuchel, sumele totale ridicându-se la peste 10 milarde lei vechi:

tabel tripleta fin

Tecucenii au „sponsorizat” sediul PNL Tecuci cu peste 1 miliard de lei

Pentru anul în curs Ţuchel a alocat încă 2 miliarde de lei pentru a reabilita parcarea din faţa primăriei. Mai mult, tot anul acesta parvenitul Gerhardt Ţuchel are de gând să-şi mute biroul în clădirea de patrimoniu de lângă Primărie, (fosta Cameră de Comerţ), locaţie aflată în renovare, în care deja s-au investit câteva miliarde de lei.START SMECHERIEI

Ţuchel nu a uitat nici partidul care l-a făcut „şmecher de oraş”. Drept urmare, sediul PNL Tecuci a beneficiat în anul 2013 de o investiţie de peste un miliard de lei, bani sifonaţi din bugetul primăriei Tecuci.

Primarul îşi pregăteşte „scena balconului”

Pentru a-şi satisface trăirile megalomanice neamţul fals de la Ţepu avea nevoie de o scenă de prezentare.

Prima „scenă” înfiinţată a fost ziarul de propagandă „Tecuceanul” (un fel de Scînteia de pe timpul lui Ceauşescu), tipărit şi distribuit pe banii publici, în care ţăpeanul se laudă pe sine, fiind în acelaşi timp şi un instrument care înfierează „duşmanii poporului”.

scena Tecuci 3,3 miliarde leiPentru a doua scenă (ansamblu de structuri demontabile), Gerhardt Ţuchel a plătit din banii tecucenilor 3,3 miliarde lei. Deoarece amplasarea scenei în faţa primăriei era incomodată de statuia lui Al. Ioan Cuza, Ţuchel a decis reamplasarea monumentului. Mutarea statuii s-a realizat ilegal şi a costat 980 milioane lei, ţăpeanul ţinând morţiş să placa statuie Al Ioan Cuza Tecuci„mâzgâlească” cu numele său placa montată cu ocazia dezvelirii domnitorului. Mai mult, în bugetul pe anul 2014 s-au mai alocat 200 milioane de lei pentru plata documentaţiei tehnice privind reamplasarea lui Cuza.

Prima exhibiţie a lui Ţuchel pe scena achiziţionată din impozitele tecucenilor a fost în noaptea de Revelion alături de starleta Playboy, Adelina Pestriţu.ziar Tecuceanul

 Citiţi în ediţiile viitoare cât i-au costat pe tecuceni bairamurile lui Ţuchel, instalaţiile kitschioase, dar şi amănunte picante despre drumul ilegal al miliardelor publice către firmele de casă ale liberalului Ţuchel.

Poate vrei să citeşti şi...