Thriller: HU HU HULEA a devenit viceprimar în Oraşul GROAZEI

  • Ţăpeanul Ţuchel Daniel a aruncat încă o dată în ridicol administraţia locală.
  • Astfel, pentru a-şi satisface interesele meschine, acesta l-a înscăunat ca viceprimar pe Mitică Hulea, cel care a condus ani de-a rândul Parcul Groazei.
tejegraf expres tecuci tecuceanul

dă CLICK pentru a mări fotografia

Ruperea USL şi l-a nivelul oraşului nostru l-a determinat pe primarul Ţuchel Daniel să-şi încropească o nouă alianţă politică. Pentru a-şi asigura majoritatea în Consiliul local Tecuci, noua cârdăşie politică (denumită Alianţa Dăunătorilor PNL+PDL)  a atras de partea sa pe PSD-istul Mitică Hulea. Preţul trădării plătit de către Ţuchel lui Mitică a fost postul de viceprimar.

Astfel, la propunerea lui Ţuchel Daniel, viceprimarul Dănuţ Radovei a fost revocat din funcţie, scaunul rămas liber fiindu-i oferit pesedistului trădător Mitică Hulea. Omul potrivit, la locul potrivit!

Alegerea lui Ţuchel pare extrem de nimerită; trecutul lui Mitică potrivindu-se perfect cu planurile pe care le are primarul cu locuitorii Tecuciul. În acest context amintim că noul viceprimar al Tecuciului a fost (până la desfiinţare) directorul Parcului Zoo din Tecuci, numit în presa vremii şi Parcul Groazei. (vezi foto).

Omul lui Ţuchel, specializat pe trafic, înfometare şi exterminare

Îţi place noul viceprimar Mitică Hulea?

Îţi place noul viceprimar Mitică Hulea?

leoaica tecuci tecuceanul

Leoaică din Parc Zoo Tecuci

Timp de câţiva ani cât a condus Parcul Zoo din Tecuci, Mitică Hulea s-a remarcat prin programul de înfometare şi exterminare a animalelor din parc dar şi prin traficul cu carne de cal. În schimb, adevărata specializare a lui Mitică era comerţul ilicit cu puii de leu. Practic, naşterea puilor de leu în captivitate, (eveniment ce ar fi fost mândria oricărui Parc Zoo din lume), la Tecuci devenea un fapt ascuns, păstrat în mare taină. Asta, deoarece directorul Parcului Zoo facea o afacere serioasă din vânzarea ilegală a puilor de animal, aceştia urmând să fie exploataţi, în special, de către fotografii estivali. Se estimează că de-a lungul anilor ar fi fost traficaţi la Tecuci peste 20 de pui de leu.

Totuşi, nu trebuie uitat faptul că trădătorul Mitică Hulea, omul pe care îl foloseşte astăzi Ţuchel, a fost ales consilier local din „activul de cadre al PSD”.  Prin oferirea funcţiei de viceprimar Ţuchel nu a făcut altceva decât să îl reactiveze pe cel care a fost şef la Parcul GROAZEI. De data aceasta pe pielea tecucenilor!

Poate vrei să citeşti şi...