Tecucenilor li se fură până şi Luminile de Sărbători.

 • Primarul Daniel Ţuchel „ne-a ars” încă o dată. Luminile de Sărbători au devenit o nouă sursă de slide-adolf-tuchel-PNG tecuci hoţie ţuchelistă.
 • Şi anul acesta Primăria Tecuci i-a buzunărit pe tecuceni, plătind o sumă colosală pentru iluminatul festiv stradal.
 • Cu toate acestea, ornamentele luminoase lipsesc de pe străzile principale ale Tecuciului, fiind amplasate în număr redus doar în Centrul oraşului.
final-ghorghiu-si-tuchel-pn

Între timp, ţăpeanului i s-au aprins beculeţele după Alina Gorghiu

Peste 2,6 miliarde (lei vechi) la atât se ridică plata pe care a făcut-o Primăria Tecuci pentru iluminatul stradal din decembrie 2014. Banii au intrat în conturile a două firme din Hunedoara iar contractele sunt ţinute la SECRET de către primarul Daniel Ţuchel. Pentru cele 2,6 miliarde de lei firmele de casă ale lui Ţuchel au instalat doar căteva ghirlande luminoase în Centru oraşului şi în Parcul Central (parte din ornamente fiind folosite şi în anii trecuţi).

Culmea coincidenţei: anul trecut, în decembrie 2013,  s-a virat exact aceeaşi sumă (2.6 miliarde lei) tot către firme din Hunedoara.

Fostul primar al Tecuciului, Eduard Finkelstain, îi aminteşte lui Daniel Ţuchel că a lăsat în depozitul primăriei ornamente festive care ajungeau pentru împodobirea mai multor cartiere din oraş. (mai jos vă punem la dispoziţie achiziţiile Primăriei lui Ţuchel cu iluminatul festiv de iarnă de pe e-licitaţie.ro)

2-Iluminat-festiv-dec-2014 Tecuci
1-iluminat-dec-2014 tecuci

Poate vrei să citeşti şi...

1 Response

 1. Gigi spune:

  Domnule Primar!
  Pentru Tecuceni sunteti doar cu numele,sa nu credeti cumva ca reprezentati ceva pentru cei adevarati!!!Ma refer la tecucenii get-beget,la cei adevarati,nu la parvenitii si slugile pe care le-ati adus ca sa va asculte ordinele cu supunere.
  Am citit mesajul afisat pe sediul primariei municipiului nostru,dar nu stim un lucru?!
  PENTRU D-VOASTRA CAND LUATI SPAGA,LA CE NUMAR SA SUNAM?
  De ce domnule asa zis primar care va dati al dreptatii si corectitudinii,nu aveti trecut jeep-ul pe numele d-voastra?
  De ce declaratia d-voastra de avere nu corespunde cu cea a sotiei d-voastra?Cum de aveti tot neamul numai jeep-uri????
  Cum de va faceti in fiecare an,in ianuarie,concediul numai in Austria??Tecuciul e mai rentabil ca Tepu nu-I asa??
  De ce a-ti infiintat 6 (sase) societati care tin de Consiliul Local,fata de 1 (una) singura cat era in trecut ??Nu cumva ca sa angajati si sa va platiti slugile din campanie??
  De ce trebuie sa ai buletin de Tepu ca sa fii angajat la Tecuci??Cati tepeni a-ti angajat pana acum la primarie??Sotul contabilei d-voastra care a lucrat la C.A.P si acum e mare contabila de primarie,sotul slugii d-voastre penale Munteanu Sica (fost si actualmente bisnitar de masini)care da certificate fiscale pe banda rulanta pentru sotul ei sa poate vinde urgent masinile, care a fost data afara de la Oficiul de Pensii Tecuci,sluga Rugina Iuliana recent suspendata de Prefectura Galati si pentru care a-ti refuzat sa puneti in aplicare aceasta sanctiune…si multi altii si altele.
  Cum faceti continuu angajari la primarie fara sa aveti organigrama???
  De ce un copil cu pregatire solida,cu studii dar tecucean nu se poate angaja in Tecuci???!!!
  De ce a-ti reziliat un contract cat se poate de corect si avantajos pentru Tecuci privind iluminatul public ,si mai ales cu o firma renumita ???Ca sa faceti astazi ce vreti cu iluminatul nostru public asigurat acum de o persoana fizica din TEPU care nici macar nu e autorizat???!!!!
  De ce va trebuie crama la sediul PNL ,domnule asa zis “primar”???!!!
  Din banii cui aveti la sediul PNL dotari de ultima generatie,toaleta cu senzori,etc,etc??!!!
  Credeti ca tecucenii sunt ca cei de la Tepu pe care-I amenintati ca sa le luati pamanturile???
  Credeti ca toti suntem viermi cum afirmati cand mergeti la “Pietricele”???
  De ce aveti cele mai multe dosare penale ca primar,decat toti primarii la un loc ,care s-au perindat prin PRIMARIA NOASTRA (nu a ta) in istoriaTecuciului???
  Nu cumva DUMNEAVOASTRA sunteticelmai PENAL din toti,si HOTUL CEL MAI MARE striga “hotul”???!!!
  Daca v-ati schimbat numele avute la nastere la toata familia (ceea ce denota paranoia si boala mintala),cu nume de neamt ,ca sa zica lumea ca aveti origini germane,cand de fapt nu sunteti decat un simplu taran de la Tepu cu monturi la talpi de la mersul prin tarana,CREDETI CA MAI TINE TREABA ASTA????!!!!
  ATENTIE MARE!!!!!!! TECUCENII NU SUNT PROSTI ASA CUM CREDETI!!!!!!