Tecucenii sunt revoltaţi în urma gesturilor vulgare ale ţăpeanului Ţuchel

  • Deputatul Victor Paul Dobre, preşedinte PNL Galaţi şi primarul Tecuciului, Ţuchel Gerhardt
    slide viktator JPG

    da CLIK pe poza pentru vizualizare

    Daniel, sunt autorii celei mai mari grosolănii din istoria campaniilor electorale.

  • Astfel, cu ocazia turului al doilea al alegerilor prezidenţiale, personajele amintite au tipărit şi distribuit în casele tecucenilor cel mai vulgar material electoral întâlnit vreodată, intitulat VIKTATOR PESEDE.
  • Impostorii sunt în prezent în atenţia autorităţilor. Cercetările ar putea fi îngreunate de faptul că Victor Paul Dobre este beneficiarul imunităţii de parlamentar, iar Gerhardt Ţuchel pozează în  protejatul lui Iohannis, autoproclamându-se “neamţ de Ţepu”.

Tecucenii s-au arătat îngroziţi de gestul mizerabil al celor doi politicieni liberali susţinători ai candidatului de Tuchel Dobre iohannisdreapta, Klaus Iohannis. Tipărit în patru pagini color, la tipografia Evrika, la comanda ACL Galaţi, materialul intitulat VIKTATOR PESEDE conţine cuvinte şi expresii obscene greu de reprodus, asezonate cu imagini mitocăneşti.

Dacă în prezent sunt cunoscute numele personajelor politice care au comandat şi distribuit mizeria electorală (Victor Paul Dobre şi Gerhardt Ţuchel), rămâne o enigmă numele autorului pasajelor vulgare gen “PSD-iştii s-au culcat cu o minoră şi au luat sifilis”. După stilul bădărănesc, o parte dintre tecuceni îl bănuiesc ca fiind autorul articolelor chiar pe edilul Ţuchel Gerhardt Daniel. Acesta nu a putut fi contactat deoarece în prezent este plecat în Franţa, pe bani publici, împreună cu un grup de consilieri locali PNL şi PDL. Oricum, Justiţia va lămuri şi problema descoperirii autorului de texte bădărăneşti.

Iohannis, participant la mitingul de la Tecuci, oraş supranumit “Lagărul lui Ţuchel”

Tuchel si IohannisDeputatul Victor Paul Dobre, zis Shogunul, este şeful PNL Galaţi şi fost Ministru al Administraţiei. Dobre este  personajul care l-a convins pe Iohannis să participe în primul tur de prezidenţiale la un miting la Tecuci, oraş supranumit “Lagărul lui Ţuchel”. (Ca să înţelegeţi importanţa evenimentului trebuie să specificăm faptul că în primul tur al alegerilor prezidenţiale Iohannis a organizat doar două mitinguri în Moldova: la Iaşi şi la Tecuci).

Argumentul convingător a fost acela că municipiul Tecuci este condus de “neamţul” Gerhardt Ţuchel, Dobre omiţând să-i spună lui Iohannis că numele de Gerhardt al primarului este o făcătură şi o impostură, “uitând” în acelaşi timp să îi explice candidatului ACL şi despre acuzaţiile de nazism care i se aduc primarului.

Shogunului i s-a protejat imunitatea

Victor Paul Dobre (şeful pe linie de partid al lui Ţuchel) a fost acuzat de procurori pentru mai multe infractiuni legate de referendumul de demitere a presedintelui Băsescu din anul 2012.

În schimb, Comisia juridica a Camerei Deputatilor a respins solicitarea de aprobare a inceperii urmăririi penale impotriva lui Victor Paul Dobre. Acest episod i-a fost amintit lui Iohannis şi în dezbaterea directă pe care a avut-o cu Victor Ponta. (vezi video).

În aceste condiţii, Iohannis trebuie sa recurgă la două gesturi normale: să-i demită din PNL pe Dobre şi pe “jurnalistul” Ţuchel şi să ceară reluarea votului în Camera Deputaţilor pentru ridicarea imunităţii lui Victor Paul Dobre.

Poate vrei să citeşti şi...