Iată rezultalele referendumului! Tecucenii i-au tratat cu sictir pe cei din „LA FAMIGLIA tradiţional-infracţională”

Ei sunt pesediştii care conduc (a se citi: distrug) în prezent Tecuciul.

  • Cu ocazia referendumului tecucenii au arătat că nu se mai lasă păcăliţi de pămpălăii, falimentarii şi potlogarii din politica locală.
  • La Tecuci s-a înregistrat o prezenţă la vot de doar 16,84%, sub procentul naţional, care a fost de 20,41%. Dintre cei prezenţi la urne în municipiul nostru 90,5% au votat DA, 7,1% NU, iar 2,4% au fost voturi nule.

Mesajul electoratului a fost clar: „Gata cu golăneala! Ne-am săturat de voi”

PSD Tecuci s-a bazat pe reţelele de romi ale Clanului Grosu, dar şi de miile de pensionari prostiţi în campaniile precedente.

Deşi cei din Clanul Grosu au primit de la PSD Tecuci cam tot ce au cerut: funcţia de consilier personal al primarului, funcţia de consilier judeţean, controlul asupra Pieţei şi Oborului, conducerea Cimitirului şi a Parcurilor, “traficul de persoane” din cele două zile ale votului a fost la cote de avarie. Se pare că cei din Clanul Grosu şi-au văzut sacii în car şi acum le râd în nas celor de la PSD Tecuci.

Prezenţa scăzută la alegerile de sâmbătă şi duminică reprezintă un mesaj clar adresat Clanului Grosu, senatorului Faliment Daniel Butunoi şi primarului Pămpălău, Cătălin Hurdubae: „Gata cu golăneala! Ne-am săturat de voi. Plecaţi acasă!”

 Una peste alta, rezultatul referendumului permite în continuare ca politicienii să se pupe între ei, ba chiar să se ţină de mână ca îndrăgostiţii. Uite şi câteva foto edificatoare!

Poate vrei să citeşti şi...